Bokvänspaket #1 från Tina

För några veckor sedan frågade jag på Instagram om det var någon som var sugen på att bli min nya bokvän. Jag hade då tänkt någon blandning mellan vanlig bokvän och lite åt OwlCrate-stuket, alltså att skicka mer än bara en bok. Att man liksom har ett tema att gå efter och sedan köper en eller flera böcker samt små, roliga saker t.ex bokmärken, figurer, smycken eller annat. Jag tänkte att det kunde vara en rolig idé och som tur var så nappade Tina. Vi bestämde oss för att ha contemporary som första tema och att paketet skulle vara skickat senast den 31 augusti.

Jag hade redan en idé om vad jag ville ha med men jag insåg snabbt att det skulle bli för dyrt så jag fick tänka om lite. Jag var i alla fall hyfsat nöjd med vad jag skickade iväg så jag hoppas Tina gillar det också.

När det gäller mitt paket var jag inte alls med på noterna, haha. Tina hade skickat från Adlibris direkt till mig och av bara farten öppnade jag det i bilen, trots att jag egentligen ville filmat men så blir det ibland. Jag ska vara lite mer förberedd nästa gång! Paketet innehöll i alla fall boken All The Bright Places av Jennifer Niven (som jag har velat läsa i evigheter), bokmärken, ett sketchblock, sketchpennor samt post it-lappar. Jag kommer förmodligen att ha användning av alltihop så stort tack Tina!

3 reaktioner till “Bokvänspaket #1 från Tina

  1. Jag skulle ju såklart tänkt på att tala om att jag skickade direkt från adlibris, hehe. Bättre lycka nästa gång typ ;) Hoppas du kommer gilla boken, den är en av mina älsklingar som sagt :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s