Julkalendern 2017 – Lucka 11

I den elfte luckan hittar vi Lind&Co som sponsrar med två titlar – Utan att släppa taget av Denise Rudberg och Hugo Rehnberg samt Pratar så fort jag kan av Lauren Graham. Utan att släppa taget är en underhållande relationsroman där jakt, sex, sällskapslekar och spritindränkta nätter leder till såväl dråpligheter som tårfyllda samtal. Pratar så fort jag kan är en memoar i essäform. Att läsa den är som att titta på Gilmore girls, eller som att bli uppdaterad av sin bästa kompis: mycket skratt och roliga historier och, givetvis, mycket prat.

Två personer vinner varsitt paket med dessa härliga böcker!

Tävlingsregler
– Motivera kort varför just du ska vinna dessa böcker och glöm ej att ange en giltig e-postadress.

Tävlingen avslutas ikväll 23.59.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! GRATTIS TINGELING OCH MIMMI!

38 reaktioner till “Julkalendern 2017 – Lucka 11

 1. Älskar Denise Rudbergs böcker men just denna här jag inte läst. Har inte läst nåt av Graham. Ännu!
  Men jag vill gärna. Behöver bra sällskap i badet nu i vinter🖒

 2. Oh dessa böcker låter jätte bra, att krypa upp i soffan med o stänga ute det gråtrista vädret o mörkret!

 3. Åh, vad härligt det vore med lite nytt i bokhyllan här hemma. Har hört mycket gott om Pratar så fort jag kan av Lauren Graham som tydligen ska vara riktigt, riktigt bra och jag kan inte tänka mig något annat heller då Lauren är fantastiskt i Gilmore Girls.

  Den andra boken är helt ny för mig, men låter riktigt spännande. Det vore med andra ord toppen att vinna detta bokpaket.

  Kram Sanna
  mammasvardag@hotmail.com

 4. Åh jag tycker Lauren Graham är en helt fantastisk skådespelerska så jag skulle bli så glad om jag fick chansen att läsa hennes bok!

 5. Pratar så fort jag kan är en bok som alla verkar har läst och tyckt om så skulle verkligen gärna vilja läsa! Min bästa kompis älskar Denise Rudberg så den boken skulle vara en perfekt julklapp till henne :)

 6. Efter en tuff höst skulle jag behöva lite extra mycket skratt, därför skulle detta paket passa mig. En bra kombination att få softa och läsa och skratta för sig själv gör att jag kan fylla på energi igen och göra mig redo att möta våren igen.

 7. Dels för att jag älskar Gilmore Girls (kollar på serien åter igen nu faktiskt :)) och sen mysiga feelgood böcker som utspelar sig på vintern och kring jul är inte helt fel. Vill väldigt gärna ha dessa två i bokhyllan min!

 8. Jag tänker gömma mig för Tomten i år och ta det lugnt med ett bokpaket. Är omåttligt trött på vad en mamma förväntas göra alla dagar i december inklusive julafton!

 9. Dessa böcker känns mysiga och det är precis vad jag skulle behöva i mitt liv just nu för att glömma allt som känns jobbigt emellanåt.

 10. Vill ha nå lättsamma böcker att läsa då jag mest bara har deckare här hemma.

 11. Åh, men båda dessa böckerna har jag ju gått och längtat efter att få läsa så länge nu. Gilmore Girls är en obsession för mig och det skulle vara så otroligt roligt att få veta mer från Lauren. Utan att släppa taget har åtskilliga vänner tipsat mig om och båda dessa böcker skulle ju såklart vara fantastisk julläsning! :D

 12. Jag skulle så gärna vilja vinna detta bokpaket då denna genre är exakt den jag brukade läsa när jag var en riktig bokmal! Sedan universitetsstudierna tog fart har det blivit allt mindre tid för annan läsning än just kurslitteratur, men med dessa böcker är jag säker på att jag skulle finna läsarglädjen igen!

 13. Kan inte få nog av känslan när man slår upp en bok och kliver in i en ny miljö med nya människor, nya platser, nya ljud och nya dofter. Mitt sätt att fly en fysiskt sett smärtsamt vardag. Beroendeframkallande till tusen – men helt utan negativa biverkningar ❤🎄🌟🎅🎁🎶

 14. Ett par nya feel good böker hade varit bra att varva skolböckerna med, nu under jullovet man får passa på att läsa om en ny plats och en ny magisk upplevelse som finns där ute

 15. Älskade de tre första säsongerna av Gilmore Girls och såg att en av böckerna hade någon kryptisk anknytning till serien – nyfiken den andra boken med granen och snöfallet känns julig till sitt yttre och passar perfekt att börja läsa den lagont till jul

 16. Jag skulle kunna tro att dessa böcker är rätt så verklighetstrogna och därmed både rolig, hemsk och spännande på ett nyfikensett. Jag gillar denna slags kategori på film som inte min käre sambo är så glad i, men om jag vinner en bok kan han inget säga för läsa gör han då inte.

 17. Jag behöver nya böcker att läsa, har inget just nu att förkovra mig i.

 18. Ser fram emot en vinter med lite bokläsning – toppen för kroppen och knoppen !

 19. Låter som något som skulle passa mig. Har inte mått bra i höst och helt tappat suget både på läsningen och livet. Börjar sakta men säkert ta mig tillbaka och dessa böcker hade kanske hjälpt mig på traven!

 20. Åh, dessa låter som böcker jag vill grotta ner mig i när jag tar paus från min studentlitteratur! Speciellt nu när vi ska iväg på semester i mellandagarna och jag får ta en paus från verkligheten :)

 21. Skulle vilja läsa dessa böcker och få skratta lite. Har inte läst något av dessa författare så det vore roligt.

 22. Jag verkligen älskar Gilmore Girls (även om jag kanske är liiite för gammal just nu). Återkommer alltid till den serien. Hade varit så kul att få vinna och få lite mysig julläsning:)

 23. Jag har läst många böcker av Denise Rudberg, men inte denna. Så det skulle passa perfekt att vinna lite läsning till jullovet.

 24. Jag är gärna med och tävlar. Behöver lite nytt att läsa nu när mina tågresor (trots påstådda förbättringar) tar mycket längre tid. 1.5 timme enkel resa gör ju att man snabbt läser ut böcker. Älskar Denise Rudbergs böcker och den andra lät också väldigt intressant.

 25. Låter som fantastiska böcker båda två. Och det där med Gilmore Girls-liknelsen fick mig direkt på kroken, jag älskade den serien!

 26. Min mamma är väldigt förtjust i Denise’s böcker, skulle gärna vilja ge den i julklapp till henne :) Den andra verkar också intressant! Den hade jag nog behållit själv ;)

 27. Lite feelgood sitter aldrig fel och spännande med en bok av Lauren Graham. Vill läsa! :)

 28. Perfekt till mellandagarna! Ska spendera dem i en stuga på Öland utan internet… så detta är perfekt!

 29. Som utarbetad lärare skulle jag gärna njuta av dessa böcker på jullovet, behöver mys och verklighetsflykt!

 30. Gillar än så länge alla böcker av Denise Rudberg jag har läst, vore kul att även läsa denna!

 31. Älskar Gilmore Girls, och Lauren Graham! Och Denise Rudberg som författare har jag varit väldigt nyfiken på länge, men det har bara inte blivit av ännu att jag läst något av henne, så hoppas på tur nu så jag får den chansen!

 32. Vilken härlig jul och vinter läsning detta hade varit som jag hoppas få uppleva i min soffhörna med en kopp te! Skratta gråta och uppleva!

 33. Jag älskar att läsa , har alltid gjort det så länge jag kunnat. Nu har jag lite rörelsebekymmer och då är läsning jättebra. Och jag vill hålla en bok i mina händer inte läsa på en läsplatta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s