Julkalendern 2017 – Lucka 21

Nu är det inte många dagar kvar av årets julkalender. Idag är det Bladh by Bladh som sponsrar med tre ruggiga titlar; Gangsterprinsessan av Helen Stommel Olsson, Korpsystrar av Bettina Bieberstein Lee samt Ta min hand av Lisa Bjurwald. Vill ni läsa mer om titlarna är det bara att klicka på länkarna.

Tävlingsregler
– Motivera kort varför just du ska vinna det här paketet. Glöm ej att ange en giltig e-postadress.

Tävlingen avslutas ikväll 23.59.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! GRATTIS MARIAM!

31 reaktioner till “Julkalendern 2017 – Lucka 21

 1. Har inte läst nåt av dessa författare men eftersom jag alltid är på jakt efter nya favoriter så vill jag gärna vinna.
  Vore skönt med bra böcker att läsas nu efter jul när jag måste återhämta mig.
  Ha en härlig dag!

 2. Som den bokslukare jag är letar jag ständigt efter nya spännande titlar! Jag hade gärna plöjt igenom dessa 😀 Stort plus att det är kvinnliga författare!

 3. Älskar spänning och titlarna är mycket tilltalande och är nya för mig, perfekt att läsa spänning denna årstid :)

 4. Korpsystrar , Gangster prinsessan, Ta min hand låter ödesmättat och bra för jag gillar gripande tunga berättelser som kan ge tårar i ögonen och samtidigt vara spännande sträckläsning. Det här är paketet för mig!

 5. Starka kvinnor i svåra situationer som kämpar vidare och lyckas är temat för bokpaketet och jag älskar berättelser med lite feminism och kamp.

 6. Hade velat vinna detta till min mamma, en otroligt stark kvinna som har varit ensamstående med tre stycken barn

 7. Att läsa är min drog – ja eller mitt sätt att fly verkligheten som är överfylld av sjukdom och smärta. Jag kliver helt enkelt inte i boken jag läser, går sida vid sida med personerna och känner väder och vind, dofter och smaker precis som om jag klev in i handlingen. Den upplevelsen är oslagbar och ack så värdefull för mig. Att få vinna ett helt paket med böcker skulle ge mig många många timmar av frihet från det onda. Goda Julkramar från mig ❤🎄🌟🎅🎁🎶

 8. Tuffa brudar hårt förpackade i bokform, det kan ju inte bli bättre än så. Har alltid velat läsa mer om kvinnliga huvudpersoner, i synnerhet när det gäller den här genren av böcker. Hoppas jag har turen att vinna den här gången.

 9. Jag har inte läst någon av författarna och skulle därför gärna vilja vinna!

 10. Jag bor i ett fiskeläger från 1600 talet och vi har mycket sommargäster men på vintern är vi bara 8 fast boende här och då är det skönt att läsa böcker och inte bara uggla framför tv:n

 11. Älskar böcker och är sjukskriven till i slutet av maj. Orkar inte så mycket och livet blir ganska tråkigt. Är van vid full fart och spänning jobbet som narkossjuksköterska och jag saknar det. Det här bokpaketet skulle ge mig den spänning jag behöver. Håller tummar på att turen är min:)

 12. Gillar lite rugga spännande böcker och jag har inte läst någon av dessa författare. Kul att upptäcka nya författare!

 13. Jag skulle ge dem till min svärmor som nu är sjukskriven,
  som annars gör så mycket för vår familj och är så driven.
  Det jag vet är att min fru också skulle av böckerna få njuta,
  då ingen av dem bra böcker att läsa kan sluta.
  Två fantastiska kvinnor får priset dela,
  det skulle ingen av dem i mellandagarna fela.

 14. Bästa julklappen att få, är ett paket spännande böcker som är svåra att motstå. Jag längtar redan efter att få ge mig av, och låta mig förtrollas av varje bokstav. För i fantasin kan jag förflytta mig vart jag vill, fastän jag i soffan sitter still.

 15. Inte för att jag egentligen behöver fler böcker, men som belöning till mig själv för väl utförd litteraturkurs under hösten tycker jag, att jag är värd en belöning! 🙄 Om det är något kursen gett mig, så är det att upptäcka nya genrer och de här böckerna är just det för mig! 🎄🎁📚🎁🎄

 16. jag tycker om att läsa läskiga saker. Och kommande år ska bli mitt bokår, det året jag återkommer till läsning och kan slappna av med en god bok i mina händer.

 17. Nu har jag läst ut alla Jack Londons böcker igen (!) och behöver nya utmaningar i ny genre under det långa lovet!

 18. Jag är så hungrig på nya böcker att sätta tänderna (eller ögonen…) i. I snart ett år har jag pluggat och inte unnat mig skönlitteratur, men nu är det jullov för barnen och semester för mig, så nu har jag både tid, lust och ett jättesug efter att få läsa något bara för att jag vill!

 19. Bokmalen behöver en uppdatering i sin bokhylla och bokmalens mamma behöver också lite nytt att läsa och hitta nya författare!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s