Julkalendern 2017 – Fjärde advent

Då var vi framme vid den sista adventsluckan också! Luckan sponsras av Swedish Zombie och innehåller titlarna Ingrid av Love Kölle samt Trojanerna av Lova Lovén.

Ingrid
Om dagarna arbetar Ingrid Eskilsson som församlingsassistent i Svenska kyrka i Linköping. Om nätterna praktiserar hon nekromanti, svart magi som låter henne tänja gränserna mellan liv och död. Med hjälp av trollkonster väcker hon medeltidsbiskopen och mästernekromantikern Magnus Benedictus Petri till liv, i förhoppning om att de tillsammans skall lösa odödlighetens gåta. Men biskop Magnus har en egen agenda…

Trojanerna
300 elever dödas i en massaker på en högstadieskola i Malmö. Händelsen är startskottet på en rad liknande katastrofer runtom i världen. Trojanerna är en berättelse ur tre kvinnors perspektiv, om relationer i en modern apokalyps, ett samhälle som smulas sönder av paranoia och en odefinierbar fiende som vi inte kan skydda oss emot.

Tävlingsregler
– Motivera kort varför just du ska vinna dessa böcker. Glöm ej att ange en giltig e-postadress.

Tävlingen avslutas den 31/12 kl. 23.59.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! GRATTIS CAMILLA BLOMSTER!

21 reaktioner till “Julkalendern 2017 – Fjärde advent

 1. Med härliga böcker i jul,
  blir ledigheten såväl avkopplande som kul

 2. Vilken fin och spännande julklapp det hade varit. Hoppas det är jag som är klok, som får vinna en bok.
  God Jul!

 3. Jag vill vinna dem helt enkelt för att de låter jätteintressanta. Önskar dig och din familj en riktigt god jul!

 4. Låter som böcker som man kommer fastna i och läsa från pärm till pärm. Jag vill vinna då jag nu ska börja läsa och koppla av och behöver tips och andra idéer på changer då jag som oftast läser deckare.

 5. Jag är NYFIKEN eftersom jag läst om krigen och mytologin mellan Grekland och Troja för flera tusen år sedan och ena boken handlar om TROJANER och en skolskjutningen undrar vad det är för vinkel författaren tagit upp och om denne drar trådar till den tusenåriga mytologin.Den andra boken har jag ingen aning om författaren eller boken vilket också gör mig NYFIKEN!

 6. Ska gå en vidareutbildning på jobbet i två veckor i slutet av januari och dom skickar mig till nån kursgård i Gryttjom vilket inte låter så spännande nattlivsmässigt sett så då behöver jag bra böcker att läsa på kvällarna

 7. Jag slukar verkligen böcker med hull och hår och tycker det vore helt fantastiskt spännande att få prova denna för mig helt nya genre ❤🎄🌟🎅🎁🎶❤

 8. Åh det här låter som en spännande och kul bok att läsa! Jag älskar att rysa till läskiga böcker innehållandes (svart) magi, dock klarar jag inte av skräckfilmer med samma tema. Men böcker går som snabbt bra! Vore kul att få läsa denna och känna pulsen höjas lite, kan hända jag får läsa någon annan bok direkt efter för att inte ha den i tankarna när jag ska sova 🙂 God jul! ❤

 9. Detta är böcker helt i min smak, hoppas & håller mina tummar på en vinst ❤

 10. Julen brukar innebära läsande för mig får se hur det blir i år. Ruggiga händelser i böckerna som förmodligen är spännande vill gärna få läsa dem. Önskar en riktigt God Jul !

 11. Låter väldigt spännande och nytänkande så skulle vara jättekul att få chansen att läsa dessa!

 12. Vad härligt med lite nya böcker, jag älskar ju att läsa så detta hade varit perfekt inför julledigheten. Som det ser ut nu är jag ju dessutom arbetslös på heltid fram t o m april/maj då säsongen drar i gång igen på Kolmårdens Djurpark, så en sådan här vinst skulle komma till stor glädje när man har hela dagarna fria medans dottern är i skolan.
  Kram Sanna

 13. Vad härligt med lite nya böcker, jag älskar ju att läsa så detta hade varit perfekt inför julledigheten. Som det ser ut nu är jag ju dessutom arbetslös på heltid fram t o m april/maj då säsongen drar i gång igen på Kolmårdens Djurpark, så en sådan här vinst skulle komma till stor glädje när man har hela dagarna fria medans dottern är i skolan.
  Kram Sanna
  mammasvardag@hotmail.com

 14. Jag älskar att läsa skräckfyllda och spännande berättelser, så dessa böcker passar mig utmärkt. En stunds avkoppling från kursböckerna skulle uppskattas och ge mig ny välbehövlig energi.

 15. Spänning jag drömmer om här,
  tänk att vinna böckerna i fjärran där.
  Sambon började genast rimma,
  höll på timma efter timma.
  Nu får jag inte tyst på honom alls,
  orden flödar för fullt ur hans hals.
  Enda som lugnar ned honom nu,
  är denna toppenvinst från finaste du!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s