Helgfrågan v.6

Nu stundar helgen och jag är ledig. Wohoo! Däremot jobbar mannen imorgon så vi ska inte hitta på något särskilt. Vi borde verkligen komma igång med flyttpackningen men ja, vi får se. Nu tänkte jag i alla fall besvara veckans helgfråga som Mia ställt.

Vad tycker du om att fler lägger recensioner på Instagram, vilket föredrar du? Motivera.
Jag känner mig lite gammaldags som säger det men jag tycker faktiskt att det är väldigt tråkigt att bokbloggarna försvinner för Instagram. Jag ser Instagram och Facebook som komplement och skulle aldrig skriva ut recensioner där. Bilder på fina böcker, det jag läser och så vidare – absolut. Tyvärr blir det också så att bokrecensioner på Instagram försvinner helt i mitt flöde och aldrig blir lästa av mig.

Som vanligt kommer det även en bonusfråga, nämligen hur mina torsdagskvällar ser ut?
Nu svarar jag ju nästan alltid på veckans helgfråga på fredagen men ja, torsdagarna ser mer eller mindre likadana ut. Vi äter runt 17, myser i soffan och gör i ordning barnen för läggdags vid 19. När de har somnat blir det antingen någon TV-serie eller så läser jag en stund. Ibland kan det bli plugg också. Igår var det ungefär så det gick till fram till 20.40 då jag åkte iväg till jobbet.

6 reaktioner till “Helgfrågan v.6

  1. Hmm, är det så? Att bokbloggarna försvinner p.g.a Instagram? Vad trist! Kan ju inte ha Instagram själv eftersom jag inte har smartphone (vill ju heller inte ha det). Gillar ju det här med text, både att skriva själv på bokbloggen och läsa andra bokbloggares recensioner/bokomdömen (gärna med fördjupning). Instagram verkar ju liksom mer handla om ett foto i fokus och ev. en kort ytlig text, skulle det vara så mycket bättre? (http://ibokhyllan.blogspot.se/)

  2. Eller hur, alla bilder på Instagram når ju inte alla följare pga algoritmer. Så visst är det bra och kul med bokbilder, men jag vill gärna kunna klicka in och läsa en riktig recension på bloggen också.

  3. Instagram känns som ett forum för bilder och väldigt korta texter, har det på jobbet och där funkar det bra. Men själv så är jag inte så intresserad av Insta, tycker om att läsa bloggar! :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s