Helgfrågan v.14

Då var det snart helg igen och denna helgen väntar jobb för min del. Tre nätter på raken är det som gäller så ja, vi ses väl på måndag någon gång. Skämt åsido! Kanske dyker det upp något inlägg här även i helgen. Den som lever får se!

Det är i alla fall dags att svara på Mias helgfråga:

Vilken typ av läsare är du?
Jag har varit en snabbläsare. Innan jag fick barn bara susade sidorna förbi och jag plöjde bok efter bok efter bok. 2012 är mitt bästa år hittills med 151 böcker lästa. Nu har jag en massa annat att tänka på. Alltså, även om jag sitter själv hemma och försöker lösa så börjar tankarna vandra än hit, än dit. Det är renovering, det är förskoleplaceringar, det är jobb, kommande studier och en massa annat. Jag får inte samma läsro längre och nu blir det snarare att jag läser väldigt intensivt en period för att perioden efter knappt läsa något.

Bonusfråga: Vad längtar du efter just nu?
Ett helt renoverat och fint radhus. Vi ska nämligen göra om allt utom badrummen här och jag längtar verkligen tills det blir klart. Det kommer dock ta ett bra tag eftersom vi tar det i etapper men ändå, längta kan man ju.

TREVLIG HELG!

9 reaktioner till “Helgfrågan v.14

  1. Jag kan relatera till din längtan. Flyttade in i vårt hus i februari förra året och har sedan dess renoverat oss igenom allt utom badrummen. Nu är det hallen som vi håller på med och sedan är det klart!! Helt underbart.

  2. Jag längtar efter våren och de innebär jobb i växthuset, fika på altanen och fågelkvitter. Renoverade förra året och vet vad det vill säga ;)

  3. Jag tror aldrig jag läst så lite som när barnen var små. Det var ett fåtal böcker, och mest lättlästa deckare. Som tur är kan jag ta igen det nu.

  4. det var väldigt roligt att läsa böcker för barnen också, tyckte jag. jag läste för sonen om nätterna när han var sjuk och det talar han fortfarande om. det var magiskt. Amys ögon läste vi

  5. Mm barn kan vara riktiga läsdödare har jag märkt.. ;) Tur att jag gillar att läsa bilderböcker minst lika mycket :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s