Veckans läsplanering v.15

Så var det åter dags för en ny vecka men vilken helg det var! Jag jobbade visserligen hela helgen, men vädret var ju inte att klaga på. Vi grillade både lördag och söndag och det var liksom vår i luften. Härligt! Det betyder också att pollen kommer komma som en käftsmäll, men det låtsas jag inte om just nu.

Så, veckans läsplanering då. Det är egentligen inga större förändringar sedan sist eftersom jag tydligen hamnat i någon lässvacka. Jag fortsätter med Maestro av Geir Tangen som ljudbok och Vicious av V.E. Schwab på läsplattan men jag är åtminstone färdig med Wires and Nerve av Marissa Meyer. Jag plockar inte upp någon ny fysisk bok just nu utan lägger energin på de två andra jag håller på med så de blir utlästa någon gång.

Hur ser er läsvecka ut?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s