Helgfrågan v.23

Redan fredag igen och ni märker kanske att det är lite mycket nu. Det är mycket som ska läsas i litteraturkurserna så det är mest det jag lägger tid på, vilket i och för sig är bra för det är ni som får ta del av recensioner och tankar sedan.

Hur som, jag tänkte besvara veckans helgfråga inne hos Mia som lyder;

Vilken bokform gillar du bäst?
Den här frågan har jag besvarat ett par gånger under min bloggs tid och tidigare har svaret varit ”inbunden”. Nu är jag lite mer tveksam. Den inbundna boken ÄR svårslagen, absolut, men på senare år har jag börjat uppskatta både ljudböcker och e-böcker mycket mer. Det är också väldigt behändigt på resande fot, när man tränar eller är ute och promenerar. Pocket är jag dock inte mycket för och det syns väldigt tydligt i min bokhylla.

Bonusfråga: Vilken bok står på tur?
Jag läser just nu ”Stolthet och fördom” av Jane Austen till sommarkursen. Därefter ska jag ta tag i valfri bok av Nora Roberts och antingen blir det ”Värdshuset” eller hennes senaste. På Storytel lyssnar jag på ”Sommar i det lilla bageriet på strandpromenaden” av Jenny Colgan och därefter vet jag inte än.

6 reaktioner till “Helgfrågan v.23

  1. Ljudböcker är praktiskt på många sätt. Vanliga pocketen brukar ha för liten text och det blir jobbigt, men storpocket läser jag ibland.

  2. jag gillar pocket och danskt band, men tackar inte nej till en inbunden bok. pocket är lätt att stoppa i väskan

  3. Inbundna böcker (och tryckta böcker överlag) tar sig ju även bra ut på arrangerade bilder, om man dessutom skall försöka sig på att vara lite ytlig sådär. :D
    (http://ibokhyllan.blogspot.com/)

  4. Vad är det för sommarkurs? Alltid nyfiken på kurser som pågår på sommaren. Jag läser lite hur som numera. Alla former har sin charm inser jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

Gravatar
WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s