Hur går boktolvan?

I princip halva året har gått (och det i en rasande fart!), vilket också innebär att det är dags att kika till mina läsutmaningar lite. En av dem är Boktolvan, som går ut på att läsa 12 för mig helt nya författare.

Det började bra med en avverkad författare i januari men sedan har det dessvärre inte blivit någon mer. Ändå har jag t.ex Victoria Schwab och Laini Taylor på listan. Det hela hänger förmodligen ihop med min enorma lässvacka och nu är det dessutom fokus på kurslitteratur och recensionsexemplar. Ja, vi får se vad jag hinner med alltså men det ser inte så ljust ut!

Hur går det för er som också kör boktolvan?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

Gravatar
WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s