Veckans topplista v.23 – Böcker jag vill läsa i sommar

Nu är det tisdag och dags för en ny topplista. Johanna vill att vi denna veckan visar/skriver om böcker vi vill läsa i sommar och för min del var det ganska enkelt. Jag har precis startat två sommarkurser i litteratur så jag kommer läsa mycket från dem, men även lite annat.

Som vanligt kan ni klicka på böckerna nedan för att komma till respektive boks sida på Goodreads, där ni bland annat kan läsa mer om dem.

10 reaktioner till “Veckans topplista v.23 – Böcker jag vill läsa i sommar

  1. Colgans och Ahrnstedts böcker har jag läst. Tack för tips om de andra!

  2. Två av mina absoluta favoriter har du fått med där. Både Ronja Rövardotter och Stolthet och Fördom. Trevlig läsning.

  3. Stolthet och fördom var underhållande att läsa. Lindgrens historia om Ronja är ju fin också. :)
    (http://ibokhyllan.blogspot.com/)

  4. Jag har läst alla böcker på din lista utom Jenny Colgans bok.Hoppas du komer att tycka om dem. Tyckte mycket om En enda natt oh Stolthet och fördom. Bridget Jones dagbok funkar bättre som film och Ronja Rövardotter är en gammal favorit.

  5. Fin blandning av bara kvinnliga författare. Jenny Colgan dyker upp i många bloggar och jag har fortfarande inte läst en enda bok av henne, det måste jag göra. Tack för tips!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

Gravatar
WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s