Tävla om ett signerat ex av ”Eldslandet” av Pascal Engman

Kära vänner! Nu i helgen har jag besökt bokmässan x2 och jag passade på att haffa ett signerat ex av ”Eldslandet” av Pascal Engman. Som ni kanske redan vet har jag både läst den och gett den toppbetyg så vad vore väl roligare än att tävla ut den signerade boken till någon av er? I prispotten ligger alltså ett inbundet, signerat ex av ”Eldslandet” – första boken med inspektör Vanessa Frank i huvudrollen.

Om Eldslandet:
En exklusiv klockbutik i Stockholm rånas, men inga armbandsur försvinner. En tid senare kidnappas framgångsrika finansmän medan deras familjer pressas på pengar för att få dem fria. I Sydamerika pågår omfattande organhandel. Man tvingas söka sig till Sverige för att hitta kroppar till verksamheten, som bedrivs i en av de mäktiga nazistkolonierna i södra Chile. Polisinspektör Vanessa Frank inser att det finns ett samband mellan händelserna. Hon är avstängd från sitt arbete men går ändå in i ett flerfrontskrig mot den internationellt organiserade brottsligheten, som visar sig ha förgreningar in i den svenska poliskåren.

Tävlingsregler
– Motivera kort varför just du ska vinna den här boken. Glöm ej att ange en giltig e-postadress.
– Följ mig gärna på Instagram (@nilmasbokhylla) och dela gärna tävlingsbilden där. Inget måste men ger en liten stjärna i kanten.

Tävlingen avslutas på söndag 7/10 kl. 18.00

LYCKA TILL!

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! GRATTIS LARS-ERIK JOHANSSON!

18 reaktioner till “Tävla om ett signerat ex av ”Eldslandet” av Pascal Engman

  1. Har länge tittat och velat läsa Pascals senaste bok, men inte tagit mig för. Skulle gärna vinna den då jag tror att den är väldigt bra. Sen är det alltid trevligt att ha signerade böcker. ❤️❤️

  2. Jag vill vinna eftersom jag bara läst hyllningar av även denna bok av Pascal. :) Dessutom har jag köpstopp men böcker som jag får/vinner är ju undantag så jag hoppas på vinst för att stilla lite abstinens. ;)

  3. Jag hade gärna vunnit denna bok, har inte läst något tidigare av Pascal Engman och alltid roligt med böcker av författare man tidigare inte läst.
    Jag älskar tävlingar men vinner aldrig så hoppas på
    Lite tur nu 😊

    / martina ” tintonsbokhorna

  4. Jag längtar efter att läsa denna bok. Den skulle bli den perfekta födelsedagspresenten till mig själv då jag fyller år den 13 oktober. Jag följer dig på instagram.

  5. Vilken rolig tävling! Jag skulle vilja vinna eftersom att jag hört så gott om Pascals böcker men jag har ännu inte läst något utav honom! Hade varit intressant att få bekanta sig med en ny författare.

  6. Hej!
    Jätteroligt med nya tävlingar! Så här; boken skulle göra sig jättefin i min nya bokhylla!! Att den har höstiga fäger är ett plus, men också att jag gillade Patrioterna, och så skulle de stå bredvid varandra!! Att den är signerad, det är hur trevligt som helst!!

  7. Jag vill gärna vinna eftersom jag inte hade möjlighet att gå på bokmässan, tycker så synd om mig själv och vill bli tröstad med en bra bok!

  8. Denna bok är jag nyfiken på!
    Dels ser jag löpande notiser om den i olika kanaler, men även några klockintresserade vänner har frågat om jag har läst den. Tyvärr läser jag inte så ofta klassiska böcker, men denna skulle garanterat läsas och jag ger gärna en recension efteråt. Vem vill inte ha en signerad bok?

    Håller tummarna att jag vinner!

  9. Jag behöver en ny deckarhjältinna i mitt liv just nu. Trodde jag skulle tröttna efter alla Nora Lindes- Fredrika Bergmans-Maria Werns-Emma Skölds- och- Puck Bures… men icke då:) Så vill upptäcka och grotta ner mig i någon ny denna höst!

  10. Hej. Vilken fin vinst. Jag har precis köpt Patrioterna åt min älskling genom 25 år. Han älskar klockor så att allt börjar i en klockaffär känns ju helt rätt. Carina

  11. Skulle gärna vilja läsa denna och det skulle passa perfekt nu när jag är hemma sjukskriven efter att ha opererat bort en tumör.

  12. Jag har spanat in den här boken och tror den skulle passa en deckarälskare perfekt. Dessutom kommer Pascal Engman på Svenska Deckarfestivalen i Sundsvall och jag skulle gärna läst den innan :-)

  13. Jag vill vinna av den enkla anledningen att jag tokälskar deckare och tror jag skulle sluka denna.

  14. Hej,

    Först måste jag tacka för en trevlig blogg. Jag är deckarfantast och hittar så många nya boktips inne hos dig. Tyvärr har jag ej Instagram men har tipsat min dotter om ditt konto – alltid något.

    Jag har inte hunnit ta ut semester än i år men jag planerar att göra det snart, lagom till höstens genomslag men tyvärr betyder ju det även en del regn. Vad vore mer perfekt än regn som piskar mot rutan, en värmande brasa, en kopp kaffe och en god bok? Med tanke på din recension av Eldslandet är mina förväntningar höga!

  15. Jag vill gärna vinna boken, eftersom det alltid är roligt att bekanta sig med en författare man inte läst något av tidigare. Speciellt när det är en bok som lovprisats, bland annat av dig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

Gravatar
WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s