Helgfrågan v.40

Det är fredag eftermiddag och dags för veckans helgfråga som i vanlig ordning hålls av Mias bokhörna. Denna veckan ställer hon följande frågor;

Fick du med dig någon bra bok från bokmässan i år?
Jag fick med mig massor av bra böcker från mässan. Vem köper med sig dåliga? ;) Om ni är sugna på att se samtliga inköp kan ni kika på min book haul här. Jag kan bland annat tipsa om Eldslandet som jag fick signerad och som jag nu tävlar ut (kika här) men också om Omgiven av psykopater av Thomas Erikson som jag hoppas mycket på samt Stina Jacksons Silvervägen. Till barnen köpte jag en ny favorit i Grävlings resa av Cecilia Heikkilä.

Bonusfråga: Vad ser du framemot denna mörkare årstid?
Definitivt helgdagarna och högst upp på listan står julen. Jag ÄLSKAR julen och allt som hör den till och det är extra mysigt nu när man har barn. Bakning, pyssel, snön, kylan, ljus, julklappar, god mat och allt det där. Det ska bli så mysigt!

7 reaktioner till “Helgfrågan v.40

  1. Härligt med många bra böcker som väntar på att få bli lästa.

  2. Det skulle vara mer ledighet innan jul så man hann med att pyssla lite.

  3. Ha ha! Ja, det kan man fråga sig, vem som går in för att köpa med sig dåliga böcker. :D
    (http://ibokhyllan.blogspot.se/)

  4. nä, som sagt, vem köper dåliga böcker!? jag tror att jag gillar adventstiden mest med alla ljus ute och inne.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

Gravatar
WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s