Book Blogger Hop: December 27th – January 2nd

Det är dags för Book Blogger Hop, och det är verkligen på håret att jag hinner med denna omgång. Det var ett tag sedan jag var med men nu så!

Ja, jag fick inga böcker eller så i julklapp, vilket inte är så konstigt då vi knappt köper till oss vuxna. Jag har inte heller gjort några mellandagsreafynd. Jag är väldigt sugen på att köpa lite böcker men än så länge har jag inte kommit längre än att jag har varit sugen.

Har ni bokshoppat inför jul och nyår?

En reaktion till “Book Blogger Hop: December 27th – January 2nd

  1. Ja, kunde inte låta bli att köpa några böcker på Bokus mellandagsrea. Skulle inte göra det men kunde inte låta bli. Jag är svag för klassikerutgåvorna som är illustrerade av Robert Ingpen, som B. Wahlströms gett ut så jag köpte några som jag inte hade och något mer som jag redan glömt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

Gravatar
WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s