Book Blogger Hop: January 24th – 30th

Så var det dags för veckans Book Blogger Hop!

En väldigt rolig fråga den här veckan! Nej, jag har aldrig pratat med någon främling om böcker, oavsett om jag ser att de läser eller ej. Jag skulle inte själv uppskatta om någon störde mig i min läsning eller hade åsikter eller annat kring det jag läste och det är väl helt enkelt därför jag inte gör det. Det känns lite påfluget.

Har ni pratat med främlingar om böcker?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

Gravatar
WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s