Luna av Maria Trolle

Samla dina tankar och låt ditt sinne komma till ro genom att färglägga alla vackra växter och djur i Maria Trolles nya magiska målarbok. Följ med på ett magiskt äventyr in i Lunas vackra värld. Njut av en månskenspromenad genom en trädgård full av blommor, upptäck fantastiska växtskatter i en tät skog och hitta sagoväsen runt varje hörn. I denna fantastiska målarbok kan du äntligen ta dig tid att samla alla dina tankar och låta ditt sinne komma till ro. Färglägg alla vackra växter och djur i Lunas värld och dröm dig bort till en egen månskensklädd drömvärld. I den här boken hittar du även ett register över växter, fågelarter och fjärilar, ett populärt inslag för alla trogna läsare.

Jag har inte hakat på den här trenden som har kommit de senaste åren, med vuxenmålarböcker och så. Men något med den här målarboken fångade mig direkt och sedan dess har jag målat och åter målat. Det är väldigt rogivande och avslappnande, dessutom blir det väldigt roligt att göra tillsammans med barnen när de målar i sina egna målarböcker.

Den här boken innehåller många fina illustrationer och beskrivningen av boken gör den verkligen rättvisa. Det är en drömvärld, det är olika djur och växter som får utrymme och egentligen är det bara fantasin som sätter gränser.

Jag kan verkligen rekommendera den om du gillar att måla, eller för den delen är nyfiken på att börja. Kanske en perfekt julklapp till någon?

Tack till Bookmark Förlag för recensionsexemplaret!

Illustratör: Maria Trolle
Utgivningsår: 2020
Förlag: Bookmark Förlag
Finns hos: Adlibris | Bokus

En reaktion till “Luna av Maria Trolle

  1. Ditt livs affär av Fredrik Backman
    Så oväntad handling, så mycket känslor och vikten av att inte ta livet för givet.

    🌲🌲GOD JUL🌲🌲
    Birgitta Ahlin

    (ursäkta sent svar, hjälpt min dotter med terminens sista skoluppgift och kvällen bara försvann)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

Gravatar
WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s