Hur går utmaningarna?

Ja, det har blivit dags att stämma av lite i de olika utmaningarna jag deltar i! Vad gäller den nordiska utmaningen har jag nästan betat av Norge, bara Karin Fossum kvar. I övrigt har jag en finsk kvar samt ett par stycken danska och isländska så 5 lästa av 12 böcker.

I Boktolvan har jag läst hälften, alltså 6 böcker. Här har vi även några nordiska men också hyllvärmare. Många saker på samma gång, vilket är bra.

Sist men inte minst min brittiska utmaning där böckerna ska vara lästa innan vi åker till London. Där har jag endast läst 2 böcker av 10 så jag har lite att jobba på där. Jag tvivlar inte alls på att jag ska fixa det dock. Denna utmaningen lockar faktiskt mest just nu!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s