En smakebit på søndag: Fifty Shades of Grey

Den norska bokbloggaren “Flukten fra virkeligheten” har varje söndag en rolig lite utmaning där man ska skriva ner en liten smakbit av boken man läser för tillfället. Just nu läser jag bland annat “Fifty Shades of Grey” av E.L James och här kommer mitt lilla smakprov.

If I’d not met him, I’d still be sweetly and blissfully oblivious. My mind drifts to last night and this morning… and the incredible, sensual sexuality I’d experienced. Do I want to say good-bye to that? No! screams my subconscious… my inner goddess nods in silent Zen-like agreement with her. s.164

7 reaktioner till “En smakebit på søndag: Fifty Shades of Grey

  1. Det blir spennende å høre om du elsker eller hater boken :) Det ser ut som at det ikke finnes noen middelvei når det kommer til denne boka…

  2. Läste ut Fifty Shades of Grey häromdagen, inte särskilt imponerad. Men kunde inte låta bli att flina åt Anas diskussioner med sin inre gudinna och de andra delarna av henne som inte riktigt kommer överens.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s