Percy Jackson-tävling

Nu mina vänner är det dags att tävla igen! Vad finns i prispotten denna gång då? Jo, de två första delarna i Percy Jackson-serien på svenska av Rick Riordan (Född till hjälte samt Monsterhavet). Böckerna gavs ut i nyutgåva i juni i år och det är alltså de superfina böckerna ovan jag tävlar ut till er. Här är en beskrivning från Bokia:

”Du kan vara en av oss. Och när du väl vet om det, så är det bara en tidsfråga innan de också upptäcker det och börjar jaga dig.
Kom inte och säg att jag inte varnade dig. Jag heter Percy Jackson.”

Tänk om de gamla grekiska gudarna skulle vara levande och promenera runt på gatorna som du och jag? Tänk om de fortfarande träffade och blev förälskade i vanliga dödliga människor och dessutom fick barn med dem? Tänk om du var ett av de barnen? Och att din dyslexi visade sig bero på att din hjärna är inställd på att läsa det grekiska alfabetet?Och att din mattelärare bokstavligen är ett monster som vill förgöra dig? Och att du är född till att bli hjälten som räddar världen?”

Tävlingsregler
– Lämna en kommentar om varför just du ska vinna böckerna! Glöm ej att ange en giltig e-postadress så att jag kan kontakta dig om du vinner.

Tävlingen pågår till och med den 18/9 kl 18.00

Tävlingen är avslutad! Grattis till Clara!

26 reaktioner till “Percy Jackson-tävling

 1. Om jag vinner har jag tänkt ge bort dem till lillebror som är 12 och gnäller på att det finns så lite pojkböcker och jag har så klart tänkt läsa dem själv oxå :)

 2. Jag vill ha dem för mig själv, jag har tänkt se filmen länge, men det är ju en skymf när man inte har läst böckerna och jag har många gånger klämt på de nya fina utgåvorna men tyvärr har tråkiga saker som skollitteratur och hyra fått prioriteras istället. Så det vore ju underbart att vinna dem!

 3. Hej! Jag är gärna med, då jag äääälskade första Percy boken, och såklart DÅ VILL MAN JU HA DEM! Haha sämsta motiveringen :))

 4. Hej! Vill gärna vara med och tävla :)
  Har funderat på att köpa dem och ”tvinga” mina så gott som vuxna barn till gemensam läsning, precis som med Harry Potter under deras uppväxt……
  kanske ett lyckat projekt till höst och jullov?

 5. Jag vill gärna vara med och tävla! :)
  Har länge velat läsa dessa böcker, och eftersom jag fyller år nu på söndag så skulle det vara en fin liten present :)

 6. Åh dessa böcker har jag länge varit sugen på, men inte blivit att jag köpt dem kommer ihåg att jag såg filmen för hur länge sen som helst och gillade den så det hade verkligen varit roligt att få läsa böckerna!

  bokparadiset[at]hotmail.com

 7. Åh jag har velat läsa ha de här böckerna så länge men aldrig tagit tag i att köpa dem. Och nu har jag köpstopp så då kan jag inte, så därför vore det väldigt praktiskt att vinna dem! :)

 8. Jag vill vara med! :D
  Jag har länge funderat på att läsa de här böckerna, men jag har inte bestämt mig för om jag vill läsa de på svenska eller engelska så det har inte blivit av. Om jag skulle vinna har slumpen gjort valet åt mig :)

 9. Vad roligt! Jag vill gärna vara med :)
  Jag vill ha dem eftersom att jag länge har velat läsa dem men aldrig riktigt har gjort det. Hade sedan även tänkt låna de till min syster som jag tror kommer att gilla dem. Kanske inte världens bästa motivering, men men :)

 10. Jag vill givetvis vara med och tävla! :-)
  Om jag vinner så kommer jag att läsa dem som högläsning i min klass, åk 5. Jag tror att de kommer att gilla dem. Men jag vill även gärna vinna dem för jag gillar deras omslag. Såg filmen för några år sedan och gillade den. Tycker om tanken på att de grekiska gudarna fortfarande finns med i vår verklighet och påverkar. :-)

 11. Jag skulle hemskt gärna vilja vara med! :)
  Anledningen till att jag vill vinna dessa böcker är att jag väldigt länge velat läsa böckerna. Tänkte beställa de i Kina, men då var de slut i lager, så det blev inte av…. Sedan känns jag som den enda bokbloggaren som inte har läst dessa böcker. Och till råga på allt så totalälskar jag grekisk mytologi, finner det väldigt intressant! (:

 12. Vill gärna vara med, då jag har läst första delen och älskade den och vill gärna få återuppleva denna känsla igen, håller även på och försöker få min lillasyster att uppskata bra böcker och skulle tro att hon skulle gilla dessa :)

 13. Är gärna med! Jag skulle vilja ha dessa böcker eftersom jag älskar dem och jobbar på att bygga upp mitt privata bibliotek som jag använder till att uppmana (läs tvinga ;)) mina vänner till att läsa bra böcker, och som mina framtida barn kommer att få dras med :) Min mail: ahlinn_gson[at]hotmail.com

 14. Klart jag vill vara med och tävla! Jag har varken sett filmen eller läst böckerna, men det kar kliat i köpfingrarna många gånger. Sist var de till och med utlånade på biblioteket – vilken osis!

 15. Pingback: KlaraasBooks
 16. Jag är gärna med! Har varit lite sugen på denna serie länge eftersom jag har hört mycket gott om dem men det har aldrig legat tillräckligt högt upp på prioriteringslistan för att bli beställda… Har haft lite fördomar mot serien sen jag läste en negativ recension ang. en film så att vinna de här böckerna skulle tvinga mig att läsa dem och bli av med fördomarna! Tipsade om tävlingen här: http://klaraasbooks.wordpress.com/2012/09/16/566/

 17. Skulle gärna vilja vinna de här böckerna! Har hört mycket gott om dem och varit sugen på att drömma mig bort till ett stort äventyr.

 18. Jag är gärna med. Både jag och mitt ena barnbarn är intresserade av att läsa dessa. De verkar superbra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s