Berättelser från Engelsfors

Jag fick nys om att författarna till Cirkeln och Eld skulle avslöja några spännande nyheter på mässan så självklart har jag följt det hela och det visade sig handla om ett seriealbum. Det kommer handla om karaktärerna från böckerna innan Cirkeln, men vi får även ta del av lite ledtrådar inför den kommande boken Nyckeln.

Den 2 april släpps albumet, perfekt mellan Eld och Nyckeln, och jag kommer absolut att införskaffa mig det. Jag har blivit mer och mer nyfiken på serier på sistone så det passar super!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s