Fjärde och sista dagen på mässan

Nu är jag äntligen hemma, lite smått uppackad och så! Dagen började ganska illa och jag har haft huvudvärk sedan jag vaknade. Jag har även haft lite frossa och känt mig tung i huvudet så det har vart otroligt kämpigt och jag var lite gråtfärdig när jag satte mig i bilen hem men som sagt, nu är jag hemma. Summa kardemumma av helgen var att det mestadels var trevligt och att det till slut blev en hel del böcker som följde med hem även från detta årets mässa. Jag visar allihop imorgon i en bokvideo så kika in på eftermiddagen om ni är nyfikna!

Här är lite bilder från dagen;

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s