Alice’s Adventures in Wonderland

Precis som boken Snow White hittade jag denna hos Little Book Owl. Med tanke på att det är samma illustratör blev jag nyfiken och bestämde mig för att beställa denna också.

Titel: Alice’s Adventures in Wonderland
Författare: Lewis Carroll
Illustratör: Camille Rose Garcia
Utgivningsår: 2010
Förlag: Harper Design
Finns hos: Adlibris | Bokia | Bokus | The Book Depository | Amazon

Handling:
Alice upptäcker en dag en märklig kanin med bröstfickor och en klocka. Hon bestämmer sig för att följa efter honom men faller då igenom ett stort hål. Där nere lyckas hon göra sig mindre och stöter på det ena konstiga efter det andra. Ett stort äventyr väntar henne..

Omdöme:
Detta är en fin bok med speciella illustrationer och jag gillar den verkligen! Det som drar ner betyget lite för min del är Alice som är mer än naiv. Hon irriterar mig emellanåt men samtidigt får man ha i åtanke att det är en bok för barn.

Den här boken är lite tjockare än Snow White och innehåller såklart mer text men jag rekommenderar denna likaväl som Snow White.

Mitt betyg: 4/5

En reaktion till “Alice’s Adventures in Wonderland

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s