Tematrio – Litterära klappar

temajul

Det har blivit dags för en tematrio igen och denna gång handlar det om litterära julklappar och vad vi har fått/gett bort. Jag får aldrig särskilt mycket böcker men har köpt desto mer till mig själv och till andra.

1. Dracula av Bram Stoker fick jag av min fina vän Emelie. Jag tycker den är så oerhört snygg och så är jag väldigt sugen på att läsa såklart.

2. Identical av Ellen Hopkins var en av de böcker som fick följa med i beställningen från The Book Depository. Lite nyfiken!

3. Femtio nyanser av honom av E L James köpte jag till Emelie då jag själv läst och gillat och hon blivit nyfiken. Jag hoppas hon gillar den!

Vad har ni fått/gett bort?

4 reaktioner till “Tematrio – Litterära klappar

  1. Jag gav faktiskt bort fyra böcker!

    SV: Jag hade en jättebra julafton och jag hoppas du hade det också! Det var ju typsikt att jag inte vann en ända bok i din kalender, var ju ändå 24 luckor!!!! Hahah. Apropå Morganville-böckerna så verkar det ändå som att dom håller sig bra hela vägen om man kollar på vissa recensioner, dock är jag mer avskräck för hur dyrt det kommer bli att skaffa alla! Styxxs böcker är ju ändå lite dyrare…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s