Om jag kunde drömma – seriealbum

Av fina B. Wahlströms fick jag dessa två recensionsexemplaren, del ett och två av ”Om jag kunde drömma” som seriealbum. Böckerna, vet väl de flesta, är skrivna av Stephenie Meyer och illustrationerna står Young Kim för.

005

Böckerna är ju som sagt seriealbum av den första boken i Twilight-sagan och de flesta vet väl vad den handlar om? Det är där vi får möta Bella Swan och Edward Cullen för första gången och vill ni läsa min recension av boken hittar ni den här.

Albumen var betydligt bättre gjorda än vad jag hade väntat mig. Till en början var de inbundna och det kom som en överraskning när jag öppnade paketet. Jag gillar dessutom illustrationerna som kändes lite manga-inspirerade. Något som däremot var lite irriterande var att det ibland kändes som stora hopp i berättelsen (trots att den är uppdelad på två album) men i det stora hela var det inte så farligt. Det är synd dock att resten inte har släppts också för då hade jag garanterat läst dem också!

4 reaktioner till “Om jag kunde drömma – seriealbum

  1. Jag har också läst serieversionen av Om jag kunde drömma. Jag tycker det är väldigt roligt att se en serieversion, och den har absolut många styrkor, men jag tycker nog mest den var ett komplement till böckerna. Det var för mycket som föll bort. Sen störde jag mig på att den var svartvit. Jag var mest förtjust i färgbilderna :)

  2. Pingback: Sammanfattning – Februari | Nilmas Bokhylla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

Gravatar
WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s