Recension: Adlibris Letto

För ett litet tag sedan fick jag låna hem en Adlibris Letto för att testa och recensera åt Adlibris. Nu har jag provat den ett tag och ska givetvis skriva lite vad jag tycker om den. Till att börja med kan jag säga att den går att köpa hos Adlibris för endast 695:- kronor just nu (ord. pris 1395:-) och då ingår även fem e-böcker.

IMG_2033

Är man ansluten till ett nätverk går det alldeles utmärkt att handla direkt hos Adlibris och boken hamnar då i ”ditt bibliotek” som du lätt kommer åt både genom läsplattan och på nätet.

Plattan är liten och lätthanterlig och man kan byta sida både genom att toucha skärmen och använda knapparna på sidorna. Batteritiden är relativt lång och det är inga problem att läsa i t.ex solljus. Letton rymmer dessutom cirka 2000 e-böcker så det sparar ju en hel del plats i bokhyllorna.

Det enda som egentligen är negativt är att den inte har något ljus. Inte för att jag brukar läsa i mörkret men även på dagen när det är lite mörkt ute saknar jag ljuset som jag annars har i min Kindle. Jag var dock väldigt nöjd med den i övrigt och rekommenderar den varmt. Kanske den perfekta julklappen?

IMG_2041

3 reaktioner till “Recension: Adlibris Letto

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s