Bokbloggsjerka 7-10 mars

Har ni också haft en solig och fin lördag? Vi är inte direkt bortskämda med det här men jag ska erkänna att jag inte ens har varit utanför dörren, trots solen. Jag har nämligen pysslat med massa saker som borde gjorts för längesedan och nu håller jag på och städar. Så är det!

jerka11Men, det är dags för veckans bokbloggsjerka. Annika undrar den här gången vilken typ av bok som aldrig kommer att hittas i mina bokhyllor.

Det var ingen lätt fråga och det kommer förmodligen bli väldigt många olika svar på den – kul! Spontant skulle jag svara poesi eftersom genren inte intresserar mig alls och det jag har läst har jag inte blivit särskilt fäst vid. Förutom det tror jag att jag är ganska öppen i min läsning, eller jag hoppas det i alla fall.

8 reaktioner till “Bokbloggsjerka 7-10 mars

  1. Jag tycker den här jerkan är svår, för jag har verkligen lite av varje i hyllorna, och jag delar dessutom hyllorna med tre personer till som täcker upp där jag kanske inte är så intresserad…

  2. Kände också att poesi hamnar rätt högt när man ska svara på det. Men bra att vara öppen, annars kanske man missar något! :)

  3. Jag läser det mesta, trodde jag tills jag börjar rabbla upp vad jag helst inte läser :P Men samtidigt känns det bra att jag har några bokspärrar kvar med tanke på hur många olästa som redan bor här :)

  4. Skönt att-göra-listan att det finns fler som inte ska ut så fort solen skiner. Ibland är det skönt att vara inne ändå.
    Har också sagt nej till poesi, men så hittade jag Lang Leav härom veckan och det är bara så fantastiskt det hon skriver!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s