Förlist – Mitt liv och Nordman

Hemlin_Tengner - Frlist - 9789187301254Nordman gjorde Håkan Hemlin till en stjärna över en natt men med det kom även drogerna, spriten och pengarna. Tillsammans med journalisten Anders Tengner berättar han här om sin uppväxt, missbruket och musiken.

Jag lyssnade en del på Nordman när jag var liten, eller åtminstone de mest kända låtarna, men det har aldrig varit några favoriter. Håkan Hemlin är ju dock en person som man har läst en hel del om, mestadels negativt, och kanske fått en felaktig bild av. Jag gillar ju biografier också så när jag fick hem denna blev jag väldigt nyfiken.

Jag blev dock ganska besviken. Det mesta handlade om missbruk och åter missbruk och visst förstår man att det var det som formade hans liv då. Jag förstår vad det är han vill ha sagt men det är inte intressant, tyvärr.

Tack till Bokfabriken för recensionsexemplaret!

Mitt betyg: 2/5

Författare: Håkan Hemlin och Anders Tengner
Utgivningsår: 2014
Förlag: Bokfabriken
Utläst: 2 maj 2014
Finns hos: Adlibris | CDON | Bokus

2 reaktioner till “Förlist – Mitt liv och Nordman

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s