Of Triton

17557623

OBS! Varning för spoilers om man ej har läst tidigare delar.

Emma har fått veta att hennes egen mor är den försvunna Poseidon-prinsessan och innan hon vet ordet av har hennes mamma tagit med henne på en vansinnesfärd i bil. Samtidigt försöker Galen, Thoraf och Rayna att få tag på dem för att kunna bevisa att Grom faktiskt lever. Dessutom känner sig Emma inte hemma varken på land eller i vattnet och prinsessans återkomst till havet rör upp många känslor i de två kungadömena.  

Första boken slutade ju med en ganska rejäl cliffhanger så ett tips till er är att ha bok nummer två till hands så att ni kan gå direkt över till den. Trots detta väntade jag ett helt år på att läsa nästa bok. Vad beror det på tro?

Det var i alla fall härligt att komma tillbaka till världen och karaktärerna. Just de två faktorerna gör böckerna så bra och intressanta om ni frågar mig. Man får verkligen en bild av livet under vattnet samtidigt som det inte är svårt att känna med karaktärerna, särskilt huvudpersonerna Emma och Galen. Böckerna är dessutom ganska lättlästa och går snabbt att läsa och det skadar inte heller.

Den här boken var inte riktigt lika bra som första boken men det kanske också beror på att allt var nytt och spännande i den första. Den här är dock fortfarande väldigt bra och det är en serie jag varmt kan rekommendera. Jag har stor lust att sätta igång med den tredje och sista delen direkt men vi får se om jag gör det!

Mitt betyg: 4/5

Författare: Anna Banks
Serie: The Syrena Legacy #2
Utgivningsår: 2013
Förlag: Feiwel & Friends
Utläst: 8 oktober 2014
Finns hos: Adlibris | CDON | Bokus | The Book Depository | Amazon US (Kindle)

Tidigare delar i serien:
Of Poseidon #1

3 reaktioner till “Of Triton

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s