Bokbloggsjerka 5-7 mars

jerka11Jag tänkte börja den här söndagen med att svara på veckans bokbloggsjerka som hålls av Annika.

Den här veckan vill KajsaLisa veta vad vi tycker och tänker om bokrean: Har den spelat ut sin roll, eller ännu värre har bokhandeln spelat ut sin roll, med internethandel och läsplattor? Berätta gärna också om reafynd ni gjort.

Jag tycker absolut inte att bokrean har spelat ut sin roll! Det känns som att den är precis lika välbesökt som den brukar vara och jag upplever även att många fortfarande går till butikerna. Butikerna och nätbokhandlarna har ju inte alls samma reasortiment så det lönar ju sig att kika hos alla, så att säga. Jag tycker inte heller att bokhandeln har spelat ut sin roll och även om den absolut får konkurrens från nätbokhandeln så är det ju så med nästan allt. Visst, det är inte samma sak med en bokhandel som för tjugo år sedan men att den skulle ha spelat ut sin roll. Nej, definitivt inte!

Jag har ju skrivit lite om bokrean men framförallt spelade jag in en video med mina bokreafynd. Den hittar ni här.

5 reaktioner till “Bokbloggsjerka 5-7 mars

  1. Jag hittade nog olika böcker på alla ställen, tror jag. Och egentligen så är det väl bra med konkurrens, det blir ju billigare för oss :)

  2. Jag håller med dig. Var inne på stan en sväng igår och blev förvånad över hur mycket folk det var inne på Akademibokhandeln och hur utplockat det var. Så visst har den inte spelat ut sin roll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s