Som jag bäddar får jag ligga av Ebba Lovin

10391852_506261866224852_8245626593052739403_nSara har en plan för att hålla erotiken och passionen igång i sitt äktenskap. Handlingen utspelar sig från första dejten med John och den första förälskelsens passionerade sex, genom småbarnsår, till femårsdagen utan sex vidare till ett härligt sexliv runt tioårsdagen. Då inträffar det som inte får ske.

Till att börja med klassas den här boken som en novell, vilket jag tycker är lite fel på grund av dess längd. Jag har förstått att även andra reagerat på detta och att författaren själv valt att ändra benämningen i efterhand.

Tyvärr föll boken inte mig i smaken. Undertiteln ”En härligt erotisk novell om hur Sara får ligga mycket i sitt äktenskap” får mig faktiskt inte alls att vilja bläddra vidare utan jag blir snarare lite rädd. Rädd att boken ska vara lite krystad och taffligt skriven. Det är den inte egentligen men hoppandet fram och tillbaka i tid får mig att bli lite förvirrad emellanåt. Jag måste också säga att den hade kunnat vara bättre redigerad/korrigerad.

Jag förstår tanken med boken men jag tror att Lovin hade kunnat göra ett så mycket bättre jobb med den. Jag är dock jätteglad att hon gav mig chansen att läsa den.

Tack till författaren för recensionsexemplaret!

Mitt betyg: 1/5

Författare: Ebba Lovin
Utgivningsår: 2016
Förlag: Type and Tell
Utläst: 2 april 2016
Finns hos: Adlibris | Bokus

En reaktion till “Som jag bäddar får jag ligga av Ebba Lovin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s