Blir det bokmässa?

Med lite drygt två månader kvar tycker jag att vi kan börja snacka bokmässa, eller hur? Vilka ska dit och vad ska ni hitta på? Min semester börjar faktiskt just den helgen så jag kommer givetvis att besöka mässan men hur har jag inte riktigt bestämt ännu. Antagligen blir det ett par timmars strosande för att sedan åka hem igen men den som lever får se.

Jag har inte kikat så noga på programmet utan jag väntar lite till med det men det bjuds säkert på en del skoj även i år!

6 reaktioner till “Blir det bokmässa?

 1. Jag ska inte dit, ska förhoppningsvis resa neråt i landet för att hämta valp så då prioriteras bokmässan bort!

 2. Jag hade väl tänkt försöka komma iväg, men jag vet inte ännu hur det blir. Det är ju alltid supertrevligt att vara där! :D Jag kommer, precis som du, att vänta lite och kolla in programmet ordentligt lite senare :)

  1. Svar till Elinasbokliv:

   Det verkar som att mina kommentarer inte kommer fram till dig hur jag än gör? :(

   1. Oj, hur menar du? Att du inte kan svara på det jag skriver eller att du inte kan kommentera på min blogg? :O

   2. Det hade hamnat i ”skräppost”!! :O Ska absolut hålla bättre koll där!! (och försöka se över inställningarna, för det var konstigt!) :D

 3. Jag och mamma hade tänkt vi skulle åka dit med lillen (det ska ju börjad tidigt liksom) men nu bokade sambon in en fotbollsresa till manchester just den helgen utan att jag hade koll på datumen. Måste därför stanna hemma o vara kattvakt. *suck* :( Får satsa på nästa år istället!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s