Julkalendern 2017 – Tredje advent

Idag är det tredje advent och det firar vi såklart med en ny adventslucka. Idag är det Bokförlaget SOL som sponsrar med titlarna Du glädjerika sköna samt O helga natt av Sara H. Olsson.

Detta är del ett och två i serien Hallavik som handlar om två kvinnor som på olika sätt står inför utmaningar i livet. Det är lättsamt, roligt och underhållande med en touch av kärlek, svek, lögner och känslor.

Tävlingsregler
– Motivera kort varför just du ska vinna dessa böcker. Glöm ej att ange en giltig e-postadress.

Tävlingen avslutas den 24/12 23.59.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! GRATTIS MIA EGGIMANN!

33 reaktioner till “Julkalendern 2017 – Tredje advent

 1. Jag har aldrig hört talas om dessa böcker men dom verkar vara min typ av böcker. Såna jag gillar att läsa när jag har för ont för att fokusera på krångliga böcker med mycket intrig. När jag mår som sämst vill jag ha lättlästa böcker som roar mig och fångar mig så jag kan tänka på annat en stund.
  Ha en fin tredje advent!

 2. Älskar böcker och att läsa och det här är böcker helt i smak. Jag står också inför utmaningar i livet och en av dem är att LÄSA. Det ingår i min dagliga rehabilitering av min ME där koncentration, minne och fokus är en av de största utmaningar jag har. Det är så ljuvligt att ge sig in i böckernas värld när ens egen är begränsad pga sjukdom. En hälsosam flykt från min trista verklighet samtidigt som jag får lästräning.

 3. lättsamma och roliga böcker skulle vara så trevligt att få läsa mitt i kalla vintern.

 4. Dessa har jag ofta sett i Instagramflödet och blivit nyfiken på. Så som en julklapp till mig själv, efter en kämpig höst skulle dessa två vara perfekta. 🎄🎅🎄

 5. Härliga och lättsamma böcker att läsa nu när jag inte har så mycket egentid, pga bebis. Hoppas jag har tur denna gång ☺

 6. Böckerna finns på min ”vill-läsa-lista” och det skulle vara så kul med lite rolig bokpost att se fram emot!

 7. Kvinnor som står inför utmaningar i livet är alltid givande och intressant läsning som berikar livet!

 8. Jag älskar att läsa böcker. (”Bokmalen” är till och med del av min mejladress…) Att få fly undan den tråkiga vardagen och den hemska snön, då jag måste isolera mig pga svårigheter att gå ut, är det bästa som finns. De här böckerna passar verkligen mig, jag tycker om lättsamma böcker med igenkänning!

 9. Gillar riktiga kvinno/tjej böcker att läsa när sambon tittar på tråkig sport och älskar då det finns fortsättningsböcker där man får följa personen genom livet – nu är det mycket hockey på tv:n så 2 bra dramatiska och romantiska böcker vore toppen

 10. Eftersom jag i år är ledig alla mellandagar, skulle det vara superduper att ha böcker tillgängliga. Jag har ju aldrig tid eller ork att läsa annars!

 11. Böcker som handlar om saker som kan ske en själv är toppen, man lever sig in i deras situation och för ett ögonblick kan man fantisera sig bort någon annanstans

 12. Att jag borde vinna beror helt enkelt på att jag behöver läsa mer lättsamt när jag är inne i en jobbig fas i livet.

 13. Jag sällar mig till den läseskara, som till Hallavik genast vill fara. En rolig och känslosam färd, in i Sara H. Olssons underhållande värld. Trivsam läsning att se fram emot, som på julstressen kommer göra bot.

 14. Dessa böcker skulle jag vilja vinna till min mamma. Hon har nyligen opererats och fått en ny höft. Hon är en person som alltid sätter sig själv i andra hand och vill alltid finnas till hjälp för andra. Nu behöver hon uppskattning och något att fördriva tiden med så hon inte påskyndar träning etc som jag vet att hon kommer göra när tristessen sätter in.

 15. Lättsamma böcker är det bästa som finns i jul, då jag smiter undan släkten vid väl valda tillfällen och läser ett par sidor. Men då gäller det ju att det är en bok som är lätt att komma in i och lätt att ta upp igen senare.

 16. Jag skulle vilja spendera mitt jullov med att läsa dessa böcker, framför en brasa, en mjuk filt och choklad 🙂

 17. Åh! Jag skulle vilja vinna eftersom det låter som två böcker helt i min stil just nu. Jag står själv inför många utmaningar nu och skulle behöva en härlig läspaus! ❤

 18. Jag har inte läst något av denna författare men av beskrivningarna av böckerna låter det som de innehåller lite av allt det där jag söker i en bok för att jag verkligen ska fastna i den!

 19. Att läsa böcker som får en att må bra
  Det är precis sådana jag vill ha
  Om de kan göra att jag får skratta högt och länge så jag blir riktigt glad
  Ja då vill jag bara vända och läsa vidare på nästa blad
  Därför hoppas jag nu på tur
  Så att jag med dessa kan krypa ihop under nästa vinter skur!

 20. Jag vill vinna detta då jag kommande år, dvs 2018, ska bara börja läsa lite böcker. Jag tycker om det egentligen men det blir inte av helt enkelt. men som sagt kommande år ska det bara bli av.

 21. Jag vill vinns böckerna för att mysa i soffan med en bok i januari. Januari månad är tyvärr lite tråkig när julen är över och det är mörkt och kallt 🙂

 22. Detta är en ny författare för mig men jag tror att böckerna skulle passa mig när jag åker till Marbella med min familj! Jag behöver lite ”enkla” böcker bland all studentlitteratur 🙂

 23. Jag älskar att läsa böcker, och gör det så ofta jag kan och hinner med. Det bästa är ju dessutom att få upptäcka nya författare nya böcker som man aldrig hade hört talas om tidigare. Dessa böcker hör till bägge kategorier och det vore därför fantastiskt kul att få vinna hem dessa, då skulle jag ha något nytt spännande att lusläsa nu under julledigheten.

  Kram Sanna
  mammasvardag@hotmail.com

 24. Underhållande böcker läser jag gärna. ;-) Härlig verklighetsflykt i mellandagarna. Kanske ger jag bort den ena till en kollega som älskar att läsa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s