Julkalendern 2017 – Lucka 18

I dagens lucka sponsrar Lind&Co med lite fina böcker till barnen. Det är dels boken Tittut, Sophie! som handlar om färger och där barnen får peka, känna och lyfta på flikar och dels Godnatt, Sophie där man också kan peka och känna. Böckerna är rekommenderade till barn mellan 0-3 och vill ni läsa mer om dem kan ni bara klicka på länkarna.

Två personer vinner varsitt bokpaket med Sophie!

Tävlingsregler
– Vem skulle du vilja ge det här fina paketet till? Motivera kort ditt svar och glöm ej att ange en giltig e-postadress.

Tävlingen avslutas ikväll 23.59.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! GRATTIS TILL ÅSA B OCH TINA!

36 reaktioner till “Julkalendern 2017 – Lucka 18

 1. Här och nu till mina älskade ungar, båda i den perfekta åldern just nu. Här skulle de vårdas men användaa väl. Sen när kärleken vandrar vidare till de med mer text, ja då skulle böckerna få gå vidare, kanske till en släkting eller den som inga pengar har.

  Det som är säkert, dessa böcker skulle aldrig behöva se en kartong eller samla damm, dehade sprididglädje långt framöver!

 2. Jag skulle vilja ge det här bokpaketet till min systerson som är precis rätt ålder för dessa böcker. Han är 1,5 år och jag brukar köpa böcker till honom vilket han gillar så jag tror att detta paket skulle bli helt perfekt till honom.

 3. Min syster och hennes tjej har äntligen fått sin efterlängtade dotter Märta. Hon blir drygt 6 månader nu lagom till jul! Detta fina paket skulle vara den perfekta julklappen till den nya lilla familjemedlemmen! Önskar dig en fortsatt fin jul!

 4. Jag har fått lyckan att bli moster OCH faster samma år, 2016. De är nu ca 1,5 år gamla, går på samma dagis, och ÄLSKAR böcker. Självklart hade de här böckerna blivit presenter till mina fina, älskade syskondöttrar!

 5. Givetvis till mitt yngsta barnbarn, jag har redan köpt henne Sophie ”bitleksak” till julklapp – vilket fint komplement det skulle bli :-)

 6. Dessa böcker skulle jag ta med till mitt jobb. Jag jobbar på en Barnkliniken, där vi vårdar sjuka barn i alla åldrar. En sådan härlig bok med mycket färger kan få barnen att tänka på annat vid olika procedurer, så som provtagning, såromläggning etc. Att bli avledd från det jobbiga i en sådan situation är jätteviktigt för barnen.

 7. Detta är ju perfekt för min lilla 2 åring som älskar böcker och bilder, så hon skulle självklart få detta paket :)

 8. Dessa två skulle min brorson definitivt få!
  Jag vill honom in i böckernas värld locka,
  så att han en dag kan få böcker tjocka.
  Böcker har alltid varit ett sätt för mig att drömma,
  men idag för barn, kan böcker bli lätt att glömma.
  En telefon, tv eller annan elektronik hålls kär,
  och det är därför bokintresserade faster Martina finns här!

 9. Min lilla 2 åriga son skulle gilla böckerna när vi myser tillsammans i soffan och jag läser högt och han får peka på vad som är en boll eller en giraff så han lär sig nya ord.

 10. Åh! De här böckerna skulle jag vilja ge till min pojkväns systerdotter Nova. Hon har haft ett tufft första år i livet och har varit inlagd på neurologiska flera gånger för att utreda eventuell epilepsi. Tror både hon och hennes mamma skulle uppskatta den här fina presenten 🙂

 11. Jag skulle vilja ge detta till min dotter. Hon fick sophie av några kompisar då hon föddes och nu älskar hon att tugga på den. Hon skulle gilla dessa böcker att få läsa tillsammans med mamman och kanske brorsan som lärt sig läsa.

 12. Till min särbos bedårande 1-åriga barnbarn Edvin vill jag ge de här böckerna 💜

 13. Skulle ge detta till min lilla brorsdotter som är 8 månader gammal, tror verkligen hon skulle gilla dessa böcker! 😀

 14. Till min dotter som är 10 månader. Och när hon läst klart så ger vi dom till hennes kompis som inte är född än :)

 15. Perfekt underhållning för dottern (10 månader) och hennes kusin (1 år) på julafton innan tomten kommer!

 16. Till min systersons lilla nyfikna dotter som är 1 år och 4 månader. Hon älskar att kika i böcker.

 17. Min fina lilla kille som snart är 1,5 år och som älskar böcker. Han går runt med dem i sin famn och visar upp uppslag och vill att vi läser dem om och om igen. Han skulle bli helt till sig över dessa böcker och vilja bläddra i dem om och om igen. Och som lästokig mamma försöker jag uppmuntra detta!

 18. Den här skulle jag vilja ge till min frus brorsbarn som är 1,5 år gammal. Är ju jättesvårt att hitta bra klappar för henne men det här tror jag hade passat perfekt!

 19. Jag skulle skicka dem till min storebrors underbara tvillingar som snart är 10 månader!

 20. Jag skulle ge de här söta böckerna till min dotter Samaya som verkligen gillar giraffer ❤

 21. Till mina yngsta barnbarn – så dom får det lite mysigt vid sagostunden – när dat är dags för ”nattning” !

 22. Skulle ge det till min dotter som har flera favoritleksaker med just Sophie. Hoppas även att detta hjälper henne somna på kvällarna!

 23. Jag skulle vilja ge böckerna till min ettåring Charlie. Han har precis börjat intressera sig för böcker. Om vi läser storasysters böcker så har han dock inte tålamod att läsa klart då det blir för mycket text per sida – så dessa pekböcker skulle vara helt perfekt för honom att börja sin läskarriär med.

 24. Våra barn slukar opp bocker, men vi skulle ge den fin present till min 3 åriga tjejs bästisar, en tvillingpar från kina som bor har i Göteborg. God jul!

 25. Skulle vilja ge dessa till min dotter Cléo som precis upptäckt böckernas härliga värld genom att känna, peka och bita 🙂 Dessutom verkar giraffen vara hennes favoritdjur då hon alltid blir så glad när hon ser en.

 26. Mina älskade brorsdöttrar som är 2 år resp. 6 mån. Vega älskar djur och böcker, och att ”läsa” för sin lillasyster Majken 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s