Veckans läsplanering v.13

Ja, efter en helg med flytt och fix känner man sig ganska mörbultad. Helst av allt skulle jag vilja slöa hela veckan men det går ju inte riktigt med två små vilddjur hemma, jobb att sköta och lite plugg på det. Jag kom verkligen ingen vart förra veckan. Som jag skrev då har jag Vicious av V.E. Schwab igång på min Kindle, Maestro av Geir Tangen som ljudbok samt Wires and Nerve vol. 1 av Marissa Meyer i fysiskt format men jag fortsatte inte med någon. Dessutom har jag lyckats slarva bort Wires and Nerve i flytten! Mycket märkligt!

Jag hoppas i alla fall att jag ska komma någon vart med någon av dessa tre under veckan. Numera har jag inte gångavstånd till jobbet heller så kanske blir lite ljudböcker i bilen/på bussen framöver. Vi får väl se! Håll tummarna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s