Helgfrågan v.52

Då har det blivit dags för helgfrågan och denna veckan undrar Mia;

Vad fick du för böcker i julklapp?
Kort svar – inga.

Bonusfråga: Hur ska du fira in det nya året? 
Nyår är inget vi brukar slå på stort och fira. Vi brukar äta något godare, se nedräkningen och fyrverkerierna men mer än så blir det sällan. I år blir det ungefär samma. Vi ska äta tapas och glassbomb, spela nyårsbingo och kolla på fyrverkerier.

4 reaktioner till “Helgfrågan v.52

  1. Julklappsböcker har jag inga fått eftersom vi bestämde att enbart min utvecklingsstörde son skulle få. Men min man och jag kommer att ge varandra nyårsgåvor istället, i lugn och ro, utan den julaftonshets som det kan bli med en jättehög paket som ska öppnas. Det blir nog en och annan bok där.
    Gott slut! Vi firar nyår i lugn och ro här hemma.

  2. Det låter som en mysig nyårsafton. Det blir ungefär likadant för oss, förutom att vi är bortbjudna i år vilket känns väldigt skönt efter att ha hållit i en julafton för sjutton personer. På nyårsafton skall jag bara ta det lugnt och njuta av att inte ha några krav på mig :)

  3. Nyårsafton är ganska överhajpat så er kväll tycker jag låter otroligt mysig! :) Gott nytt år!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

Gravatar
WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s