Adlibrispriset 2019

Ni har väl inte missat första upplagan av Adlibrispriset? De skriver själva att ”det är ett pris för att hylla författarnas förmåga att berika vår liv med sina berättelser”. Priset delas ut i sju olika kategorier; roman, feelgood, deckare, barnbok, ungdom, fakta och kokbok och vinnarna utses av oss läsare och bokälskare. Man får nämligen lägga en röst på sin favorit i varje genre och det gör du enkelt här. Sista dagen att rösta är den 13 januari och sedan presenteras vinnarna den 24 januari.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

Gravatar
WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s