Bloggen fyller 8 år – Födelsedagstävling!

Nu i januari fyller Nilmas Bokhylla hela 8 år och vad passar väl då bättre än en härlig födelsedagstävling? I samarbete med Bookmark Förlag tävlar jag ut tre olika böcker till tre vinnare. Nedan ser ni titlarna och korta beskrivningar av böckerna samt kan klicka er vidare till respektive boks sida hos Bookmark.

Hidden Places av Sofia Vusir Jansson och Nathalie Myrberg
Hidden Places är en unik blandning av DIY, inredning och lättillgängligt hållbarhetstänk. Utifrån årstiderna upptäcker vi en magisk värld – komplett med käppdrakar, maskeradmantlar och världens bästa recept på såpbubblor. Genom enkla knep och häpnadsväckande bilder lockar Hidden Places fram den skapandekraft som är så naturlig hos våra barn.

Konsten att städa av Marie Kondo
Konsten att städa är en inspirerande och praktisk guide till hur vi skapar harmoni i våra liv genom att ta kontroll över de saker vi omger oss med. Så här städar du för att lära känna dig själv – och uppskatta dina ägodelar.

Mitt år – Det som gått och det som kommer
Mitt år är ett kreativt, roligt och inspirerande sätt att sammanfatta året som gått och blicka framåt mot det som stundar. Med hjälp av frågor, listor och handfast vägledning blir det nu enkelt att reflektera över allt du har upplevt och planera inför framtida mål. Skriv ner dina minnen och uppfyll dina drömmar!

Tävlingsregler
– Berätta i en kommentar till det här inlägget vilken bok du skulle vilja vinna av dessa tre.
– I samma kommentar skriver du även en kort motivering till varför just du ska vinna.

Vill du skriva om tävlingen på din blogg eller Instagram är det absolut helt okej men inget krav för att delta. Det är då ok att använda bilden.

Endast tävlande i Sverige accepteras.

Tävlingen avslutas den 12/1 kl 18.00

LYCKA TILL!

11 reaktioner till “Bloggen fyller 8 år – Födelsedagstävling!

 1. Jag skulle vilja vinna Konsten att städa. Vi fick vattenskada i vårt nyköpta hus under julhelgen och du kan ju tänka dig vilket kaos det är. Ouppackade flyttlådor, påbörjad renovering och så upprivna golv i en enda röra. Så jag behöver helt enkelt ett tröstpris. Skulle gärna vilja konmaria hemmet när vi fått lite mer ordning.

 2. Jag vill gärna vinna ”Mitt År” då jag tänker mig att det är en bra start för att kunna planera 2020. Jag gillar ”fylla-i-böcker” och att reflektera, både framåt och bakåt, och att planera och sätta nya mål 🙂

  1. Jag skulle vilja vinna ”Mitt år”. Jag fick mitt andra barn 2019, skrev för studentlitteratur och skrev på huskontrakt. Det var ett bra år vilket jag kan behöva påminna mig om sömnlösa skriknätter. Även detta år blir intensivt med husbygge, skriva skönlitterärt, småbarnsliv och heltidsjobb. Det är lätt att jag glömmer bort mig själv mitt i allt och tror att boken skulle kunna hjälpa mig att stanna upp, planera och prioritera.

 3. Åh jag skulle vilja vinna boken Konsten att städa. Jag har tänkt att städa ur kaoset här hemma men det blir aldrig av. Konsten att städa kan få mig att städa så därför tycker jag att jag ska vinna denna bok. Tack för en kul tävling. Jag kommer tipsa om din tävling i min blogg.

 4. Å, om jag vinna får vill jag önska boken om ”Mitt år”. En bok att fylla från Nilmasbokhylla, att fylla boken blir kul, det kommer handla om att fly ett ekorrhjul. Huvudpersonen blir jag i boken från Bookmark förlag. Grattis till till bloggens åtta år och tack för alla tips vi får.

 5. Konsten att städa hade jag velat vinna!
  Varför? Jo kan verkligen behöva lite hjälp med att rensa bland alla grejer som finns här hemma.

 6. Grattis! Jag skulle vilja vinna Mitt år eftersom jag är väldigt svag för fylla-i-böcker!

 7. Först och främst – stort grattis till dig och din blogg.

  Sen vill jag naturligtvis vara med och tävla, och jag skulle gärna vilja vinna boken ”Konsten att städa av Marie Kondo”. Såg hennes program på Netflix under förra året och blev helt frälst. Hade varit fantastiskt att få ta del av hennes tips och lärdomar under 2020.

  Kram Sanna

 8. Grattis till dig och din härliga blogg! Gillar alla boktips som jag får här.
  Om jag vann så skulle jag välja boken Mitt År. Mycket för att jag har reflekterat över tiden och värderat den på ett annat sätt sedan jag insjuknade i cancer. Det som jag förr tog för givet är inte lika självklart längre. Den här boken skulle bli mitt redskap till att sätta upp olika delmål samt att hjälpa mig minnas det som var bra och som varit mindre bra under min sjukdomsresa. Kanske kan den också bli en slags avhandling den dag man inte finns längre. En bok som andra kan ha som minne.

 9. Jag skulle vilja vinna boken mitt år. Detta året ska vara en förändring för mig. Är föräldraledig så tiden kommer finnaa. Sänka kraven, finna lugnet och att njuta av livet mer är min förändring. Med denna boken skulle jag i slutet av 2020 kunna analysera varför året gick som det gick. Gick året inte riktigt som målet så kan jag se vad jag bör göra 2021. Gick det som jag önska är det bara att läsa och ta tillvara på alla minnen igen.

 10. Hidden Places har jag velat ha ett tag nu så det vore perfekt att vinna den! Jag skulle verkligen vilja bli mer delaktig i ALLT som har med mina barns liv att göra och detta känns som en bra handbok till vissa delar. Den är säkert proppfull med inspiration om inte annat och det är ju något som tryter här och där. Hoppas på vinst nu!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

Gravatar
WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s