Årets fynd på bokrean

Igår drog ju som sagt årets bokrea igång och döm av min förvåning när mina förbokade reaböcker faktiskt dök upp samma dag. Jag åkte direkt och hämtade dem och barnen var lika förväntansfulla som jag. I hälften av paketet låg nämligen barnböcker; Super-Charlie, Bockarna Bruse och Musse & Helium. Barnen tyckte det var jättespännande att bläddra igenom alla nya böcker och vi läste några av dem redan igår kväll. Musse & Helium är verkligen superfina så jag hoppas att Charlie ska gilla dem så vi kan ha resterande böcker i serien här hemma sedan.

Till mig själv blev det en pysselbok men även deckare x 4. Ni som har varit med här länge vet förmodligen att deckare är min mest lästa genre så det här valet får nog ingen att höja på ögonbrynen, men lika kul för det. Samtliga författare är nya för mig så jag håller tummarna för att jag gillar dem.

Vad har ni andra fyndat på bokrean?

En reaktion till “Årets fynd på bokrean

  1. Jag köpte fyra böcker, eftersom Akademibokhandeln erbjöd fyra böcker till priset av tre. Det blev De som dödar drömmar sover aldrig av Jan Guillou, De vänsterhäntas förening av Håkan Nesser, Silvervägen av Stina Jackson och 1794 av Niklas Natt och Dag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

Gravatar
WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s