Krimspecial i Babel

Babel är ett program som jag helt har missat, kanske främst för att det går på SVT som är en kanal jag otroligt sällan tittar på. Hur som helst, jag såg att de hade krimspecial denna veckan men istället för att se det på TV igår såg jag det i förmiddags på SVT Play. Jättekul att Åsa Larsson var med som jag har hört mycket gott om, inte minst i samband med hennes senaste bok ”Till offer åt Molok”. Jag gillade också reportaget kring Elizabeth George och än så länge har jag inte läst något av vare sig den ena eller den andre men de står numera med på läs-listan!

Har ni sett veckans avsnitt av Babel? Vad tyckte ni?

3 reaktioner till “Krimspecial i Babel

  1. Jag har spelat in avsnittet men än så länge inte hunnit se hela. Men Roslund & Hellström hör till mina absoluta favoritförfattare och jag har inte sett dem på tv tidigare (bara läst intervjuer i tidningar). Jag har även hunnit se intervjun med Elizabeth George som jag läst ett gäng böcker av (har inte läst de senaste då jag ledsnat lite på dem). Så av det jag sett så är jag helnöjd och jag längtar efter att kunna se klart.

  2. Jag upptäckte Babel i samband med tidningen Vi Läser. Innan det så trodde jag att programmet handlade om någonting helt annat än böcker så jag har aldrig tittat på det. Nu betar jag av alla avsnitten på svt play jag med :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s