I min brevlåda #11

Söndag igen och visst gick helgen fort? Det blev en liten annorlunda bild denna veckan som får visa böckerna som kommit hem i brevlådan. En bra blandning och jag ser mycket fram emot att läsa dem alla.

*Julia av Anne Fortier handlar om Julie som ärver en nyckel till ett bankfack i Italien och kommer en familjehemlighet på spåren som sträcker sig till ett av de mest berömda kärleksparen någonsin, Romeo och Julia. Den här gav bland annat Bella full pott och vill ni läsa mer om den kan ni göra det här.

*Bedragen av Katerina Janouch är den första delen i serien om barnmorskan Cecilia Lund. Den handlar om hur Cecilia en dag öppnar dörren och där står en kille som påstår sig vara hennes mans son. Sprickorna blir allt större mellan Cecilia och hennes man och vem är det egentligen som blivit bedragen? Läs mer om den här.

*Liten parlör för älskande av David Levithan är en bok om kärlek. Huvudpersonen berättar om sitt förhållande till sin älskade och det innefattar otrohet, frågor om tillit och inte bara kärlek på moln. En vacker berättelse som jag redan har hunnit läsa och en recension på den kommer imorgon. Läs mer här.

*B5: en Douglas Porter-deckare av Christer Ackerman är första delen i en deckarserie och handlar om tio människor som blir mördade i en antikvitetsbutik i Stockholm. Är det en genomtänkt terroristaktion eller är det något annat? Läs mer om boken här, eller läs min intervju med Christer Ackerman här.

*Härligt oärligt av Ally Carter handlar om Katarina Bishop som har växt upp i en familj av tjuvar men vill lämna det livet bakom sig. Det visar sig dock inte så lätt som hon hade trott och innan hon vet ordet av har hon lurat sig in på en internatskola. Läs mer om boken här.

*Den vita frun av Frida Skybäck är en historisk kärleksroman som handlar om en kvinnas väg till att finna sig själv. Läs mer om den här eller läs min intervju med Frida här.

Har ni fått hem något roligt denna veckan?

4 reaktioner till “I min brevlåda #11

  1. Kul med nya böcker! Har ju inte kunnat stå emot alla sommarerbjudanden, med köp fyra betala för tre, eller fyra för hundra kronor eller tre för 99 kronor… så det har ramlat in en hel del här nu :)

  2. Vad roligt med nytt!

    (Liten parlör för älskande är en bok som jag fortfarande behöver läsa.)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

Gravatar
WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s