Hur söta var inte dessa?

Jag letade efter en bok och hittade den här fina klassikersamlingen från Puffin. Jag är inte den som vill ha jättemycket färg MEN så fint detta hade vart i bokhyllan. Nu köpte jag såklart inte hela samlingen men i alla fall en.

Vill ni gissa vilken? (klicka på bilden för att se den bättre)

puf_10_set_angle_16x9_jpg_700x394_crop_upscale_q85

11 reaktioner till “Hur söta var inte dessa?

  1. Å vad fina! En fin dekoration i vilken bokhylla som helst. Blev först sugen att ”tvinga på” min guddotter några men insåg att de var på engelska. Ska definitivt tipsa min kompis till hennes barn då hennes man har engelska som modersmål.

  2. Åhh va fint, tyvärr ser jag lite dåligt titlarna, även när jag får större bild. Jag gissar på att du satsade på den rosa boken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s