Allt jag önskar mig

Den här boken blev jag väldigt nyfiken på när jag såg den bland Sekwas vårutgivning. Jag läste inte så mycket om den men det var något med titeln och omslaget som verkligen lockade. Nu är den i alla fall läst och här kommer min recension!

allt-jag-onskar-mig

Titel: Allt jag önskar mig
Författare: Grégoire Delacourt
Utgivningsår: 2013
Förlag: Sekwa
Finns hos: Adlibris | Bokia | Bokus | CDON

Stort tack till Sekwa för recensionsexemplaret!

Handling:
Jocelyne, som även kallas för Jo, lever tillsammans med sin man Jocelyn, som också kallas för Jo. De har två barn tillsammans som de sällan träffar och som har skaffat sig egna liv. Jocelyne driver en sybehörsaffär i Arras, fast hon från början hade andra planer och drömmar. På fritiden skriver hon även en blogg om sömnad som hon kallar för ”Tioflinkafingrar”. En dag förändras allt då hon vinner över 18 miljoner.

Omdöme:
Jag hade i princip inga förväntningar på den här boken men oj, vad den överraskade! Det var en fin berättelse samtidigt som den var full av skuld och ånger. Jocelyne visade sig vara en oerhört stark kvinna och bara det blev jag glad av att läsa.

Jag gillade verkligen sättet boken var skriven på och jag blev dessutom väldigt nyfiken på den andra boken som kommit från samma författare. Den är dock inte översatt till svenska, än, men hoppas kan man.

En fransk liten pärla!

Mitt betyg: 5/5

8 reaktioner till “Allt jag önskar mig

  1. Alltså den här boken är så jäkla fin utanpå. Jag vill ha den bara därför. Att du gillade den så pass gör ju inte saken sämre ^^

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s