Sirenen

Det har dykt upp en hel del erotiska serier sedan Fifty Shades of Grey och en av dem är serien The Original Sinners. Jag har varit lite nyfiken på den ett tag så jag och min vän E bestämde oss för att läsa den samtidigt och sedan diskutera den.

sirenen

Titel: Sirenen
Författare: Tiffany Reisz
Serie: The Original Sinners #1
Utgivningsår: 2012
Förlag: Harlequin
Finns hos: Adlibris | Bokia | Bokus | CDON

Utläst: 7 augusti 2013

Handling:
Nora Sutherlin är erotikaförfattaren som blir mer och mer populär för varje bok. När hon nu har ett manus som är både djupare och mer allvarligt än hennes tidigare böcker träffar hon redaktören Zachary Easton. Efter mycket övertalning väljer Zach att arbeta med henne under förutsättning att hon omarbetar hela manuset på sex veckor. Det blir dock svårare än han tänkt sig då han inser att han är attraherad av Nora och Nora av honom. Partnerskapet äventyras ytterligare av Noras mörka hemlighet som hon någon gång måste avslöja.

Omdöme:
Till en början tyckte jag att boken var lite seg och svår att komma in i. Det ”hände” liksom ingenting och jag blev lite frustrerad på relationen mellan Nora och Zack men till slut blev det mer intressant och spännande och jag kunde istället knappt lägga ner boken på kvällarna. Jag tyckte speciellt det var intressant med karaktärsutvecklingen i den här boken samt de olika relationerna som fanns. Även om jag själv inte kan tänka mig in i situationen var det intressant att läsa om Nora och hennes före detta men också om Nora och hennes inneboende Wes.

När jag och E diskuterade den här boken blev det automatiskt lite jämförelser med Fifty Shades of Grey (såklart!) och första intrycket var att den här var ”värre” men ju mer jag tänker på det – desto mer ångrar jag mig. Nora var nämligen en relativt stark kvinna med både vilja och envishet och jag gillade henne för det mesta. Den här boken känns mer detaljerad när det gäller BDSM och man får veta mer om den världen. I Fifty är Ana ganska svag och liten i jämförelse med dominanta Christian.

Ja, det finns många sätt att jämföra och diskutera den här boken men jag gillade den och kommer definitivt att läsa fortsättningen som står här hemma i bokhyllan. Om ni gillar erotik så kan jag rekommendera serien.

Mitt betyg: 4/5

3 reaktioner till “Sirenen

  1. Var länge sedan jag läste någon Erotisk roman. Denna serie kan kanske vara något att testa!

  2. Pingback: Sammanfattning – Augusti | Nilmas Bokhylla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

Gravatar
WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s