Breathe

En av de sista böckerna till mitt sommartema var Breathe av Abbi Glines. Jag hade inte hört något om denna innan jag började läsa och hade därför inga särskilda förväntningar.

11479285

Titel: Breathe
Författare: Abbi Glines
Serie: Sea Breeze #1
Utgivningsår: 2011
Förlag: Wild Child Publishing
Finns hos: Adlibris | Bokus | The Book Depository | Amazon UK | Amazon US (Kindle Edition)

Utläst: 30 augusti 2013

Handling:
Sadie bor med sin gravida mamma Jessica och de kämpar för att få ihop tillvaron rent ekonomiskt. Nu när Jessicas graviditet är så långt gången får Sadie ta över hennes arbete som städare, men den hon städar åt är ingen mindre än Jax Stone – rockstjärnan. Sadie försöker uppträda professionellt men när Jax visar intresse för henne kan hon inget annat än släppa loss sina känslor. Men hur påverkar detta hennes arbete? Och vad händer när Jax åker från huset igen?

Omdöme:
Jag hade som sagt inga särskilda förväntningar på den här boken och visst knappt vad den handlade om till jag tog tag i den. Vid ett par tillfällen blev jag verkligen glatt överraskad men samtidigt suckade jag en del gånger över det förutsägbar, det marshmallows-söta.

Jag blev ruskigt irriterad på Sadies mamma som lämnar henne med allt ansvar. Hon förväntas arbeta för mammans skull och mamman verkar inte ens lite tacksam. Jag undrade flera gånger varför Sadie aldrig satte ner foten eller åtminstone sa något om det här till sin mamma. Hon bara accepterar det, trots att det är hon som är barnet och inte tvärtom.

Relationen mellan Sadie och Jax var lite förutsägbar men jag gillade den ändå. Däremot hade jag lite problem med Jaxs rockstar-attityd. Han blev chockad över att Sadie inte kände sig svimfärdig i hans närhet och inte lyssnade på hans musik och självklart skulle han vara i centrum hela tiden. Det kändes lite överdrivet.

Jag gillade dock historien och kommer att fortsätta läsa den här serien!

Mitt betyg: 3/5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s