Julkalendern 2013 – Lucka 20

20december

Sista fredagen innan jul och jag gissar att många kommer att ha fullt upp i helgen? Glöm inte av att kika in här bara ;) Dagens lucka sponsras av Atrium Förlag och innehåller boken Dubbelgångare av Jenny Valentine.

Dubbelgangare_omslagBeskrivning av boken:
TVÅ POJKAR.
EN IDENTITET.

Chap är på rymmen när han ser bilden av den försvunne Cassiel Roadnight och upptäcker att de är identiskt lika. Han bestämmer sig för att ta Cassiels plats och få den familj han alltid saknat.

Familjen blir överlycklig när en något förändrad Cassiel återvänder två år efter försvinnandet. Men Chap blir snart varse att han inte är den enda som bär på en mörk hemlighet. För vad har egentligen hänt med den riktige Cassiel?

Tävlingsregler
– Motivera kort varför just du ska vinna dagens lucka! Glöm ej e-postadress.

Tävlingen avslutas ikväll 23.59

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! GRATTIS TILL AMELIE!

30 reaktioner till “Julkalendern 2013 – Lucka 20

  1. Jag älskar att förlora mig i en härlig bok, så jag försöker igen.
    KRAM!! <3

  2. ohhhh jag vill ju veta mer.. vad händer sen.. vad e det som e skumt.. jag e född galet nyfiken o ääälskar att läsa…

  3. Jag tycker det är super spännande med personer som byter liv, och denna bok verkar där med riktigt spännande. Skulle gärna vilja vinna den.

    Kram Sanna

  4. Helt enkelt för att det här verkar vara en väldigt spännande bok som jag tror hade passat min läsning perfekt.

  5. Älskar att läsa om mörka hemligheter! Det är så spännande då vi själva nästan alltid också har vår egen mörka hemlighet!

  6. Jag skulle vilja vinna den här boken eftersom jag har velat läsa den ända sen den kom ut! Älskar hennes tidigare böcker och gissar att den här är lika bra.

  7. Pingback: LUCKA 20 HOS NILMAS BOKHYLLA – 20/12 | BLOGGTÄVLINGAR
  8. Skulle gärna vinna den här boken, verkar spännande. Har inte råd att köpa alla de böcker jag skulle vilja läsa då jag blev av med jobbet för en månad sen. Skulle bli en fin uppmuntran och julklapp :)

  9. Jag vill vinna för att ge denna boken till min mamma. Hon är en riktig bokslukare och tackar aldrig nej till nya böcker! :)

  10. Sliten småbarnsfarsa som ägnar dagarna åt lek med lego, behöver härlig bokunderhållning för att ta igen sig och boosta sitt ego

  11. Jag vill vinna för att den här låter hur bra som helst och för att jag inte kan förstå hur jag har kunnat missa den tidigare!? ;)

  12. Jag vill veta vad som händer! Det låter som en spännande bok och en bok perfekt för mig när vi åker på skidsemester, jag kan inte åka skidor så kommer sitta overksam på dagarna!

  13. Jag vill vara med och tävla! Jag vill vinna för att det verkar vara en grymt spännande bok och för att jag vill läsa så mycket som möjligt under mitt jullov.

    /Ida

  14. För att jag har slut på böcker att läsa, och denna låter väldigt spännande! :D

  15. Spännande med samma identitet även intressant varifrån man har sitt ursprung förstår att många söker sina rötter.

  16. Det finns inget bättre än att krypa upp i soffan för att gömma sig och sin frusna kropp med en bok att drömma sig bort i. Och just den här boken låter väldigt spännande!

  17. Tycker den verkar väldigt spännande och bara genom den korta presentationen av boken så är jag supernyfiken hur det ska gå!!

  18. Nu när året snart är slut, vill jag varva ner och pusta ut…
    men en bra bok sittande i en skön fåtölj,
    vinner jag, ja då blir jag så nöjd, så nöjd!

  19. På flyget, på bussen, i soffan, i sängen
    när det är varmt eller kallt, jag kan läsa överallt
    det är det som är poängen
    Jag är en boknörd

  20. Men gud va spännande det lät, klart jag skulle vilja vinna denna. Jag vill vinna därför jag kanske kunde intressera dottern också med denna bok

  21. åh, detta känns som en mer spännande version av föräldrarfällan. jag är så himla nyfiken och vill veta om familjen kommer förstå och vad som händer i dessa pojkars liv!

  22. Jag är gärna med! Läste Hitta Violet Park av samma författare och gillade verkligen den knasiga berättarstilen där. Vore kul att läsa mer av Jenny Valentine. Dubbelgångar-konceptet låter spännande också!

  23. Den låter spännande! Och jag vet varför jag ska vinna: Jag behöver ett tröstpris ;-) När jag såg att ”Freja” vunnit lucka 9 blev jag så överlycklig att jag inte tänkte på att kolla länken utan jag letade mig raskt fram till lucka 9 för ett se vad jag vunnit. Och blev helt förvirrad, för den hade jag nog inte varit med i…. Först då insåg jag att jag kanske borde kolla vem länken gick till. Och tänk, det visade sig att jag hade en – Dubbelgångare!

  24. Jag är absolut med och tävlar i dagens lucka, precis som de ovan låter detta som en bok för mig. En bok som jag gärna förlorar mig i och glömmer allt vad tentaplugg heter!

  25. Vill gärna försöka vinna denna bok. Behöver ladda upp med läsning till semestern i januari.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

Gravatar
WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s