Snowflakes and Coffee Cakes

Precis innan jul hann jag läsa ut denna korta roman och nu tänkte jag helt enkelt recensera den!

18683044Titel: Snowflakes and Coffee Cakes
Författare: Joanne DeMaio
Utgivningsår: 2013
Förlag: Createspace
Finns hos: Adlibris | The Book Depository | Amazon US (Kindle Edition)

Utläst: 22 december 2013

Handling:
Journalisten Vera flyttar tillbaka till sin barndomsstad och till ett hus som behöver väldigt mycket omtanke. Kanske har hon tagit sig vatten över huvudet men får samtidigt hjälp från Derek, en man som hon bara tycks tycka mer och mer om. Derek har dock en del i bagaget och har bland annat förlorat sin dotter. Varje år runt jul hedrar han hennes minne genom en festival i Addison men när ett snöoväder drar in över staden blir det plötsligt problematiskt. Det är nu upp till Vera och lokalborna att göra det bästa av situationen.

Omdöme:
Det här är en bok som redan från början kändes väldigt förutsägbar. Efter att ha sett en mystisk kille på hennes systers bröllopsfest är det väl självklart att han dyker upp igen? Boken var en aning löjlig i mitt tycke och så väldigt lik många andra böcker jag har läst. Det var ingen av karaktärerna som direkt intresserade mig heller, möjligtvis pappan i familjen.

Det jag gillade med den dock var atmosfären. Det kändes snöigt och juligt, precis som jag vill ha det. Det var mysigt och det hade passat perfekt med en kopp te i soffan en vinterdag men tyvärr höll boken inte hela vägen för mig och jag måste säga att det var tur att den var såpass kort.

Ge den gärna ett försök om ni tycker den låter intressant, den kanske passar er bättre!

Mitt betyg: 2/5

2 reaktioner till “Snowflakes and Coffee Cakes

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s