Page by Paige

8928004Paige har precis flyttat till New York med sin familj och har lite problem med att vänja sig vid den nya miljön. I sin skissbok får hon dock utlopp för både sin kreativitet och sina funderingar. Ju säkrare hon känner sig bland sina nya vänner, desto mer delar hon med sig av.

Jag har inte läst sådär jättemånga seriealbum men många har på sistone tipsat om just Page by Paige. Självklart blev jag nyfiken och jag ångrar inte en sekund att jag gav albumet en  del av min tid.

Jag tokgillar illustrationerna och att Paige väver in dem i berättelsen på det sättet som hon gör. Paige är dessutom en karaktär som man inte kan låta bli att tycka om eller känna med och det gillar jag. Det är en berättelse som många säkert känner igen sig i och jag gillar den helt enkelt. Ett jättebra tips till er som vill börja läsa seriealbum men som inte riktigt vet vart ni ska börja.

Mitt betyg: 4/5

Författare: Laura Lee Gulledge
Utgivningsår: 2011
Förlag: Amulet Books
Utläst: 9 juni 2014
Finns hos: The Book Depository | Amazon UK | Amazon US

En reaktion till “Page by Paige

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

Gravatar
WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s