Bara för din skull

22381220Dragan kommer från det krigshärjade Balkan och lever ett slentrianmässigt liv i Göteborg, där dagarna fylls med taxikörningar och ett ständigt grubblande från det förgångna. Ebbas tillsynes välmående liv krackeleras och hon tvingas omvärdera livet.

En sen natt längs Göteborgs centrala gator korsas Dragan och Ebbas vägar och det blir en resa genom smärta, motstånd, glädje och uppvaknande.

Följ deras gemensamma levnadsöde, där de tvingas bli mänskliga och möta såväl rädslor som smärta för att bättre kunna vila i sig själv.

Jag hade inte så höga förväntningar när jag började läsa den här boken eftersom jag inte visste så mycket om den. Det kändes inte riktigt som min typ av bok heller men jag blev faktiskt lite överraskad.

Jag gillade karaktärerna, hur författaren beskrev dem samt att den gick ganska snabbt och lätt att läsa ut. Däremot irriterade jag mig stundtals på grammatiska fel och bristen på korrekturläsning. Tyvärr kan det förstöra hela läsupplevelsen för en person!

Tackar författaren för detta recensionsexemplar!

Mitt betyg: 2/5

Författare: Charlotta Lagerberg Thunes
Utgivningsår: 2014
Förlag: Mogwai Bokförlag
Utläst: 3 juni 2014
Finns hos: Adlibris | Bokus

En reaktion på ”Bara för din skull

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s