Julklappstips till tonåringen

tonar

Självklart ska ju även tonåringen i familjen få en bok i julklapp! Här ovan ser ni ett kollage av några böcker jag rekommenderar. Det är allt från dystopier till magi, mysiga kärlekshistorier och sci-fi. Det finns med andra ord något för alla smaker.

David Levithan är en favorit hos mig så därför tipsar jag om Jag, En samt Världens vikigaste kyss. Dystopierna Delirium (av Lauren Oliver), Divergent (Veronica Roth), Rör mig inte! (Tahereh Mafi), Legend (Marie Lu) och Hungerspelen (Suzanne Collins) har alla fått höga betyg av mig. De är dessutom bara de första böckerna i trilogier så det finns mer att hämta om man gillar dem.

2 reaktioner till “Julklappstips till tonåringen

  1. Ja jösses, det där är ett helt gäng trevliga böcker för tonåringar. Har läst ganska många av dem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s