Var med och tävla!

Nu tycker jag att det är dags för tävling här inne på bloggen! Det var alldeles för länge sedan och vad passar väl egentligen bättre när det är dags att kicka igång bloggen på nytt? I prispotten ligger ett presentkort på 200 kronor hos Adlibris men också ett hemligt, litet paket från mig. På ett eller annat sätt kommer det att vara bokrelaterat men mer än så avslöjar jag inte.

Tävlingsregler
– Tipsa mig om bra böcker att läsa för att få sommarfeeling. Motivera kort i en kommentar till det här inlägget.
– Tipsa gärna om tävlingen i andra sociala medier. Inget tvång såklart men jag blir glad och ni får en stjärna i kanten.

Tävlingen avslutas den 28/5 kl. 19.00

OBS! Endast tävlanden med svenska postlådor.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! GRATTIS JAMIE!

19 reaktioner till “Var med och tävla!

 1. Morgan Matson, Sarah Dessen, Jenny Han ligger nog i min top 3 över sommarläsning :) Jag läser ju mest deckare men på sommaren brukar det slinka in lite mer annat!

  1. Jag har så klart också skrivit om tävlingen på min blogg!! :) Blev lite sugen på att själv ha en tävling så måste se över vad jag kan hitta på :)

 2. Jenny Colgans böcker om det lilla bageriet på strandpromenaden varav de två första utspelar sig på sommaren borde passa perfekt. Jag ska själv läsa andra delen tänkte jag :) Förmodligen passar hennes nya bok om en bokhandel också…

 3. Singöserien av Gustafson & Kant tycker jag ger sommarkänsla, deckare på en skärgårdsö. Mari Jungstedts nya Det förlovade landet utspelar sig på Gran Canaria och ger också semesterfeeling. :)

 4. Jag vill ju gärna vinna 👏📚
  Eva Swedenmarks nya bok ”Se upp med vad du önskar” är en härlig feelgood roman som passar som sommarläsning. Även föregångaren är skojig.
  Jag har tipsat om din tävling på min Facebook sida 😃

 5. En tävling då vill jag gärna vara med.
  Tänkte tipsa om Sara Dessens bok Sedan du försvann (utspelar sig under ett sommarlov så verkligen somrig), men då du hade fått så många Dessen tips redan kom jag även att tänka på Evrything evrything( Ingentin och allting ((sv översättning) av Nicola Yoon, som jag också upplever att kunna vara en sommarbok även om den mest utspelar sig inomhus.

 6. Jag vill gärna tipsa om Jenny Colgans Det lilla bageriet på strandpromenaden. Främst för att jag läste den förra sommaren på semestern och den passade helt perfekt som sommarläsning. Feelgood med en nunnefågel med på ett hörn.

 7. Vilken rolig tävling! Jag har skrivit inlägg om tävlingen på min blogg också :) Mina tips är Maybe Someday av Colleen Hoover, The Sun is Also a Star av Nicola Yoon, och även Everything Everything, och The Wrath and the Dawn av Renee´Ahidieh! Sedan är ju såklart Jenny Han och Morgan Matsson aldrig fel heller!

 8. ”Summer Days & Summer Nights” av Stephanie Perkins (red) är en samling sommarnoveller skrivna av ett gäng duktiga YA-författare. Mer sommarkänsla får man leta efter. :)

 9. Jellicoe Road av Melina Marchetta är en bok som alltid ger mig sommarfeeling. Eller något av Morgan Matson, som alltid har så härligt somriga och charmiga böcker. :)

 10. Den lilla bokhandeln i Paris är supermysig sommarläsning :) Den är lättläst, varm och handlar om kärlek och böcker. Eller någon av Kate Mortons böcker som är lite mer spännande med familjehemligheter, ofta gamla gods i England och bara mysig känsla när man läser! Det är mina tips :)

 11. Mina tips är the summer when i turned pretty by Jenny Han, Hundred Oaks series by Miranda Kenneally, Amy & Roger’s Epic Detour by Morgan matson eller någon av Kasie West böcker 🙂 När jag läser dess böcker känner jag mig lycklig och fri, man får den där sommar känslan. Oftast är det böcker som utspelar sig i high school eller generellt i skolan eller under sommaren ofc xD

 12. jag har gjort ett inlägg på min blogg om den här trevliga tävlingen. jag tipsar om Det nionde brevet av debutanten Catrin Ormestad, som jag tycker är en somrig bok med spänning
  jag skriver också om en självklar sommarbok som heter just Sommarboken. Tove Jansson är upphovsman. en alldeles underbar bok om vänskapen mellan lilla Sophia och hennes farmor. den bör läsas varje sommar. http://mrscalloway.blogspot.se/2017/05/tavling.html

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s