Peaches av Jodi Lynn Anderson

Peaches combines three unforgettable heroines who have nothing in common but the troubles that have gotten them sentenced to a summer of peach picking at a Georgia orchard. Leeda is a debutante dating wrong-side-of-the-tracks Rex. Murphy, the wildest girl in Bridgewater, likes whichever side Rex is on. Birdie is a dreamer whose passion for Girl Scout cookies is matched only by her love for a boy named Enrico.

Jag hade ganska höga förväntningar på den här boken eftersom jag läst många bra recensioner om den sedan den släpptes. Den verkade mysig och perfekt att läsa under sommaren men nej, så fel jag hade.

För det första tog det mig nästan halva boken innan jag verkligen kom in i den och ”hängde med”. I början blandade jag exempelvis ihop tjejerna hela, hela tiden och det var enormt irriterande. När jag väl lyckades hålla isär dem kunde jag dock uppskatta deras små egenheter och olikheter. Jag kände dock inte sådär mycket för någon och det var lite trist.

En av de bästa sakerna med boken var såklart miljöerna. Boken utspelar sig på en persikoodling och hur låter inte det en varm, härlig sommar? Det räcker att jag säger det så blir jag sugen på att sitta på balkongen och mumsa i mig persikor. Det räddar dock inte boken på något vis och jag kan inte låta bli att bli så besviken. Jag hade hoppats att jag skulle gilla den mer men nu tror jag inte ens jag tar tag i resterande delar av serien, tyvärr.

Mitt betyg: 2/5

Författare: Jodi Lynn Anderson
Serie: Peaches #1
Utgivningsår: 2012
Förlag: Harper Teen
Utläst: 29 juli 2017
Finns hos: Adlibris | Bokus | The Book Depository | Amazon US (Kindle)

En reaktion till “Peaches av Jodi Lynn Anderson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

Gravatar
WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s